logo partner van sandd nieuw

Het bezorgen van post of huis-aan-huisbladen en folders is leuk om te doen. Zeker bij Reli Groep! Het materiaal wordt thuis afgeleverd, daarna is het een kwestie van sorteren en alles in de juiste brievenbussen stoppen. Er staat bovendien een leuke vergoeding tegenover. Voor elke bezorger geldt; je moet de vrijheid aankunnen.
Er kijkt niemand over je schouders mee, maar je hebt wel de verantwoordelijkheid om te zorgen dat alles netjes en op tijd wordt bezorgd. Heb je die instelling, houd je van aanpakken en een gezonde portie buitenlucht? Zo snel mogelijk aanmelden als bezorger!

Bezorger huis aan huis

Wekelijks huis-aan-huisbladen en folders bezorgen is dankbaar werk. Mensen die niets willen ontvangen hebben stickers op hun brievenbus, alle anderen kijken uit naar het nieuws en de aanbiedingen. Niet voor niets behoort dit baantje tot de top-3 van de meest gewilde baantjes! Reli Groep kan altijd serieuze bezorgers gebruiken. De minimumleeftijd voor een bezorger huis aan huis is 13 jaar, ook alle leeftijdsgroepen daarboven zijn welkom.

Postbezorger

Het vak van postbezorger is verantwoordelijk werk. Reli Groep verzorgt de post en het geadresseerd drukwerk van Sandd in de regio. Elke maandag en donderdag wordt de post door een chauffeur van Reli Groep thuis afgeleverd. De post dient vervolgens op dinsdag en vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur bezorgd te worden. Veel vrijheid, met als enige voorwaarde dat het laatste poststuk vóór 18.00 uur op de bezorgdag in de bus zit. De minimumleeftijd voor een postbezorger is 16 jaar, ook alle leeftijdsgroepen daarboven zijn welkom.

link naar wordt postbezorger