Informatie omtrent coronavirus

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten, consumenten en partners staan voorop en daarom houden wij bij Reli Groep de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.

Bezorging

Het virus kan niet worden overgedragen via kranten, folders of flyers. Wij bezorgen daarom zoals gebruikelijk alle huis aan huis kranten en folders voor onze klanten.

Voorkomen verspreiding virus

We volgen de RIVM richtlijnen en nemen hygiƫnemaatregelen om verdere verspreiding te voorkomen. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze medewerkers allemaal op de op de hoogte zijn van deze richtlijnen en hygiƫnemaatregelen naleven en toepassen. Naast deze nationale maatregelen, zijn er ook een divers aantal maatregelen die wij zelf uit voorzorg hebben genomen en waar u als relatie mee te maken kan krijgen.

Eigen maatregelen

Alle externe medewerkers, toeleveranciers, partners en klanten hebben met ingang van 16 - maart geen toegang tot ons pand.

  • Afdelingen maken onderling gebruik van gesloten/digitale communicatie. Fysieke communicatie tussen verschillende afdelingen is verboden.

Chauffeurs leveren materiaal niet verder dan de voordeur af.

  • Bezorgers worden middels een eigen informatie stroom voorzien van alle belangrijke informatie.

Kantoor medewerkers werken zoveel als mogelijk vanuit huis. (hierdoor is telefonisch contact soms beperkt mogelijk helaas) via de bekende email adressen proberen we u zo snel als mogelijk van alle informatie te voorzien.

Voorbereiding

We bereiden ons voor op verschillende scenario's, zodat we onze dienstverlening kunnen continueren.
Nogmaals ; de gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers, klanten, consumenten en partners staan daarbij voorop.

Meer informatie

Als de situatie verandert passen we de informatie op deze website zo snel als mogelijk aan. We informeren leveranciers, klanten, medewerkers en partners proactief. Mocht u onverhoopt informatie missen en/of vragen hebben neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uiteraard proberen we u zo spoedig mogelijk van een antwoord te voorzien.