Het bezorgen van folders is onze expertise. Wanneer u folders of ander reclamedrukwerk heeft ontworpen kunt u bij ons terecht voor het drukken en verspreiden van de folders. Wij verspreiden de folders op het juiste moment in het gewenste gebied. Bovendien bezorgen wij ze samen met goed gelezen huis aan huis bladen. Dat zorgt voor meer interesse in uw folder en veel respons. Op die manier vinden nieuwe klanten hun weg naar uw bedrijf. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Wij regelen het bezorgen van uw folders

Wij verzorgen het drukken en bezorgen van uw folders op een professionele manier. Folders zijn een mooie manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat dit nog effectiever wordt door de folders te bezorgen met goed gelezen weekbladen. De lezer heeft daardoor direct meer interesse in uw folder. Dat resulteert in meer respons. Het bezorgen van folders is een perfecte manier om nieuwe klanten te werven en het contact met bestaande klanten te onderhouden. Onze bezorgers zorgen ervoor dat het bezorgen van uw folders vlekkeloos verloopt. U kies het gewenste moment en de locatie, wij regelen de rest.

Gebruik de offerte tool

Om de prijs te berekenen voor het bezorgen van uw folders kunt u de handige offerte tool gebruiken. Vul het formaat en gewicht van uw folders in en voeg extra informatie toe wanneer dit van toepassing is. Kies daarna de gewenste week waarin u wil dat de folders bezorgd worden. Vervolgens kunt u de juiste doelgroep kiezen. Klik het gewenste gebied aan tot op de postcode nauwkeurig. Vul tot slot al uw gegevens in om zo snel mogelijk een vrijblijvend prijsvoorstel van ons te ontvangen. Het laten bezorgen van folders hoeft helemaal niet duur te zijn. Een prijs van €37,50 is vaak al mogelijk voor 1000 folders. Dat komt neer op slechts €0,04 per stuk.

U kunt op ons rekenen

Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis en expertise opgedaan. Van het drukken en verspreiden van reclamedrukwerk maken wij echt vakwerk. Wanneer u het bezorgen van uw folders aan ons over wil laten kunt u rekenen op onze professionele service. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Nadat u akkoord gaat met ons prijsvoorstel ontzorgen wij u volledig, van drukwerk tot bezorging. U heeft er geen omkijken meer naar en kunt profiteren van de resultaten! Heeft u nog wat vragen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan voor onze klanten klaar en helpen u graag verder.

NEEM CONTACT OP