thumb Reli 4044 kopie

Vanaf de leeftijd van 13 jaar kun je al aan de slag als bezorger van weekbladen. Maar ook veel senioren vinden dit een leuke bijbaan. Het kost slechts een paar uurtjes per week en je verdient er natuurlijk een leuk zakcentje mee.

Het fijne van deze bijbaan is dat je grotendeels zelf je werktijden kunt bepalen. Onze weekbladen worden verspreid op dinsdag, woensdag en donderdag.

Lijkt dit je een leuk baantje? Laat dan hieronder je gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen!

AANMELDEN BEZORGERS

Bezorger huis aan huis

Wil jij graag wekelijks huis-aan-huisbladen en folders bezorgen? Dit dankbare werk zorgt ervoor dat mensen op de hoogte blijven van het laatste nieuws en interessante aanbiedingen. Het is dan ook geen verrassing dat dit baantje tot de top-3 van de meest gewilde baantjes behoort!

Bij Reli Groep zijn we altijd op zoek naar serieuze bezorgers zoals jij. Je kunt bij ons aan de slag en een belangrijke rol spelen in het verspreiden van informatie en reclame naar huishoudens.

Wil jij deel uitmaken van ons team? Laat dan snel je gegevens achter, zodat we contact met je kunnen opnemen en je kunnen informeren over de mogelijkheden!

We kijken ernaar uit om met jou samen te werken bij Reli Groep.

plannen copy          vriendelijk copy          zelfstandig copy          verantwoordelijkheid copy          resultaten copy

VEELGESTELDE VRAGEN

 

Play at Yoju Casino and claim your bonus!