Het bezorgen van huis-aan-huisbladen en folders is leuk om te doen. Zeker bij Reli Groep! Het materiaal wordt thuis afgeleverd, daarna is het een kwestie van invouwen en alles in de juiste brievenbussen stoppen. Er staat bovendien een leuke vergoeding tegenover. Voor elke bezorger geldt; je moet de vrijheid aankunnen.
Er kijkt niemand over je schouders mee, maar je hebt wel de verantwoordelijkheid om te zorgen dat alles netjes en op tijd wordt bezorgd. Heb je die instelling, houd je van aanpakken en een gezonde portie buitenlucht? Zo snel mogelijk aanmelden als bezorger!

Bezorger huis aan huis

Wekelijks huis-aan-huisbladen en folders bezorgen is dankbaar werk. Mensen die niets willen ontvangen hebben stickers op hun brievenbus, alle anderen kijken uit naar het nieuws en de aanbiedingen. Niet voor niets behoort dit baantje tot de top-3 van de meest gewilde baantjes! Reli Groep kan altijd serieuze bezorgers gebruiken. De minimumleeftijd voor een bezorger huis aan huis is 13 jaar, ook alle leeftijdsgroepen daarboven zijn natuurlijk van harte welkom.