We begrijpen dat u op zoek bent naar informatie over direct mail en hoe u dit het beste kunt laten bezorgen. Bij Reli Groep bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé expert op het gebied van direct mail en helpen u graag bij het bezorgen van uw poststukken. Dit doen wij bovendien op een slimme manier. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder. 

Wat is direct mail?

Direct mail is een marketingtechniek waarbij u een gepersonaliseerde boodschap naar een specifieke doelgroep stuurt. Dit kan bijvoorbeeld een brief, flyer of brochure zijn. Direct mail is een effectieve manier om uw boodschap over te brengen en de ontvanger persoonlijk aan te spreken.

Waarom direct mail?

Direct mail is een effectieve manier om potentiële klanten te bereiken. Het is persoonlijker dan bijvoorbeeld een advertentie in de krant of op televisie en u kunt gerichter adverteren. Door een gepersonaliseerde boodschap naar een specifieke doelgroep te sturen, vergroot u de kans op een succesvolle conversie.

Direct mail laten bezorgen

Het bezorgen van direct mail is een belangrijk onderdeel van uw campagne. U wilt er zeker van zijn dat uw poststukken op tijd en op de juiste manier bij de ontvangers worden bezorgd. Bij ons kunt u terecht voor het laten verspreiden van uw direct mail. Wij werken samen met gerenommeerde bezorgdiensten en zorgen ervoor dat uw poststukken op de juiste manier worden bezorgd.

Hoe werkt het?

Het laten bezorgen van uw direct mail is eenvoudig. U stuurt ons uw poststukken en wij zorgen voor de rest. Wij zorgen ervoor dat we uw direct mail op tijd bezorgen bij de ontvangers. Dit doen wij ook nog eens op een slimme manier. We maken geen gebruik van folderpakketten omdat deze vaak in hun geheel weggegooid worden. Dat zou zonde zijn van uw drukwerk. Daarom kiezen wij ervoor om uw direct mail te verspreiden tussen goed gelezen huis-aan-huisbladen. Op die manier heeft de lezer meer interesse voor uw post en kunt u rekenen op veel respons.

Over Reli Groep

Als het om het bezorgen van uw direct mail gaat bent u bij ons aan het juiste adres. Reli Groep heeft jarenlange ervaring met het verspreiden van post. Onze specialisten denken graag met u mee. Zo vinden we de beste manier om uw direct mail te bezorgen. U kunt rekenen op een snelle en betrouwbare service. Bovendien hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. U zult altijd betrokken worden bij het proces. Laat uw direct mail door Reli Groep bezorgen en profiteer van de voordelen! 

Vraag uw offerte aan

Bij Reli Groep kunt u voordelig direct mail laten bezorgen. Bereken de kosten met onze handige offerte tool. Hier kunt u het formaat en gewicht van uw folders invoeren, evenals de week waarin de huis-aan-huisverspreiding van uw direct mail moet plaatsvinden. Bovendien kunt u heel specifiek uw doelgroep selecteren op basis van bijvoorbeeld een bepaald postcodegebied. Als u uw direct mail wilt laten verspreiden rondom een feestdag of actie, kunnen wij dat ook voor u regelen. Voor slechts €37,50 worden al 1000 exemplaren verspreid, wat neerkomt op slechts €0,04 per stuk. Vul simpelweg uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvend prijsvoorstel. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze specialisten. 

NEEM CONTACT OP