U kunt met een gerust hart uw direct mail door Reli Groep laten verspreiden. Wij hanteren namelijk een slimme aanpak waardoor uw direct mail een hoge attentiewaarde heeft en veel respons oplevert. Wij nemen het volledige proces uit handen, dus u hoeft alleen nog maar te profiteren van de voordelen. Bekijk onze diensten en vraag direct een offerte aan om de voordelige prijs te ontdekken. Bent u akkoord met ons vrijblijvende prijsvoorstel? Dan gaan wij direct voor u aan de slag! Lees verder om te ontdekken hoe het precies werkt.

Wat is direct mail?

Direct mail is een vorm van marketing waarbij u uw boodschap rechtstreeks naar uw klanten stuurt via de post. Dit kan bijvoorbeeld een brief, kaart of brochure zijn. Direct mail is een effectieve manier om uw doelgroep te bereiken en uw boodschap over te brengen.

Waarom direct mail laten verspreiden?

Het laten verspreiden van direct mail heeft veel voordelen. Allereerst kunt u uw doelgroep heel gericht bereiken, omdat u zelf bepaalt naar welke adressen u de direct mail verstuurt. Daarnaast is direct mail persoonlijk en tastbaar, waardoor het een hogere attentiewaarde heeft dan bijvoorbeeld een e-mail. Tot slot is direct mail goed meetbaar, waardoor u snel inzicht krijgt in het effect van uw campagne.

Onze slimme werkwijze

Wij verspreiden uw direct mail op een slimme manier, zonder gebruik te maken van het standaard folderpakket dat vaak in zijn geheel wordt weggegooid. Dat is zonde van uw drukwerk. In plaats daarvan verspreiden wij uw direct mail tussen goed gelezen weekbladen. Zo bent u verzekerd van interesse bij de lezer en kunt u rekenen op veel respons. Klinkt goed, toch?

Vraag uw offerte aan

Reli Groep biedt voordelige bezorging van direct mail aan. Vanaf slechts €37,50 kunt u al 1000 stuks laten verspreiden, wat neerkomt op slechts €0,04 per stuk. U kunt gemakkelijk de prijzen voor uw direct mail bekijken door gebruik te maken van onze handige offerte tool. Hier kunt u het formaat en gewicht van uw folders opgeven, evenals de week waarin de huis-aan-huisverspreiding van uw direct mail moet plaatsvinden. Bovendien kunt u uw doelgroep heel specifiek selecteren, bijvoorbeeld op basis van een bepaald postcodegebied. Als u uw direct mail wilt laten verspreiden rond een feestdag of actie, kunnen wij daar ook voor zorgen. Tot slot hoeft u alleen nog maar uw gegevens in te vullen en wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvend prijsvoorstel.

Kiest u ook voor Reli Groep? 

Wij onderscheiden ons door onze expertise en persoonlijke benadering. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het verzenden van direct mail en denken graag met u mee over de beste manier om uw doelgroep te bereiken. Daarnaast bieden wij een snelle en betrouwbare service, waarbij we altijd streven naar de hoogste kwaliteit. Wilt u uw direct mail door ons laten verspreiden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

NEEM CONTACT OP