Het verspreiden van direct mail heeft veel verschillende voordelen. Zo bereikt u gericht uw doelgroep waardoor u op veel respons kunt rekenen. Bovendien is direct mail effectiever en goedkoper dan massacommunicatie zoals advertenties of commercials. Dit komt door de kleine, gerichte oplagen. Bovendien bezorgen wij uw direct mail op een slimme manier tegen een scherpe prijs. Bent u nieuwsgierig geworden hoe dit precies werkt? Lees snel verder. 

Waarom direct mail verspreiden?

Direct mail wordt gebruikt om persoonlijk contact op te bouwen met bestaande of potentiële klanten en andere contacten. De post bestaat vaak uit een flyer of folder. De boodschap is gepersonaliseerd voor uw doelgroep waardoor het écht relevant is voor de lezer. Door gericht uw doelgroep te bereiken kunt u rekenen op veel respons. U onderhoudt het contact met bestaande klanten en brengt uw bedrijf onder de aandacht bij potentiële klanten. Het verspreiden van direct mail is effectiever dan massacommunicatie zoals advertenties of commercials. U ontvangt een hogere respons voor lagere kosten dankzij de kleine, gerichte oplagen. Is dit precies waar u naar op zoek bent? Lees meer over onze slimme manier van bezorgen. 

Kies voor een slimme manier van bezorgen

Wij verspreiden uw direct mail niet zomaar. Onze manier van bezorgen is slimmer en effectiever dan bezorging in folderpakketten. Deze pakketten worden immers vaak in hun geheel weggegooid. Daarom bezorgen wij uw flyer of folder tussen goed gelezen weekbladen. Door uw direct mail op deze manier huis-aan-huis te verspreiden heeft de lezer direct interesse in uw post. Dat zorgt ervoor dat u veel respons kunt verwachten. Laat het verspreiden van uw direct mail over aan Reli Groep om uw doelgroep optimaal te bereiken. 

Ook voor het drukwerk kunt u bij ons terecht

Bij Reli Groep kunt u volledig ontzorgd worden. Voor veel van onze klanten nemen we niet alleen het verspreiden van direct mail, maar ook het drukwerk op ons. Dit is handig, omdat huis-aan-huis campagnes altijd een strakke deadline hebben. Zodra het ontwerp gereed is, moet het nog gedrukt, gevouwen en vervoerd worden. Als er een hapering optreedt bij één van de partijen, moet u contact opnemen met alle andere partijen om de planning aan te passen. Bij Reli Groep willen we dit soort onnodige stress en gedoe vermijden. U levert ons simpelweg uw pdf-bestand aan en wij regelen de rest. Zo bent u er zeker van dat wij uw direct mail op de afgesproken tijd kunnen verspreiden. 

Over Reli Groep

Sinds 1978 zijn wij gespecialiseerd in het drukken en verspreiden van uw direct mail door heel Nederland. Met onze jarenlange ervaring hebben we een schat aan kennis opgebouwd in dit vakgebied. Ons team bestaat uit enthousiaste en professionele medewerkers, waardoor u kunt vertrouwen op een snelle en betrouwbare bezorging. In samenwerking met meer dan 300 lokale bezorgers verzorgen wij een uitstekende service waar al veel tevreden klanten van hebben geprofiteerd. Daar zijn we trots op! Mogen wij ook u van dienst zijn met onze services?

Vraag direct uw offerte aan

Bent u benieuwd wat het verspreiden van uw direct mail gaat kosten? Het hoeft niet duur te zijn. Voor 1000 folders is een prijs van €37,50 vaak al mogelijk. Dat is slechts €0,04 per stuk! U kunt uw prijs aanvragen door gebruik te maken van onze handige offerte tool. Daar vult u het formaat en gewicht van de folders in. U kunt ook extra informatie toevoegen wanneer dat nodig is. Vervolgens kunt u kiezen in welke week de folders bezorgd moeten worden. U kunt het gewenste gebied aanklikken en tot slot al uw gegevens invullen. Daarna ontvangt u zo snel mogelijk een vrijblijvend prijsvoorstel van ons. Mogen wij voor u aan de slag? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 


NEEM CONTACT OP