Het verspreiden van direct mail heeft veel voordelen. U bereikt bestaande en potentiële klanten voor uw bedrijf. Bij Reli Groep hebben wij een slimme manier van bezorgen waardoor u kunt rekenen op een hoge attentiewaarde en veel respons. Bovendien hoeft dit niet veel te kosten. Bent u benieuwd geworden naar de kosten voor het verspreiden van direct mail? Lees dan snel verder. 

Direct mail laten verspreiden

Direct mail is post die wordt gebruikt om persoonlijk contact op te bouwen met bestaande of potentiële klanten en andere contacten. De ontvangers worden benaderd met een gepersonaliseerde boodschap die relevant is voor deze doelgroep. De post bestaat vaak uit een flyer of folder. Het verspreiden van direct mail is erg effectief om het contact met bestaande klanten te onderhouden en nieuwe klanten naar uw bedrijf te trekken. 

Ga voor slimme bezorging

Bij Reli Groep kunt u terecht voor een slimme manier van huis-aan-huis verspreiden. Uw direct mail wordt bezorgd tussen goed gelezen weekbladen. Op die manier heeft de lezer meteen interesse voor uw flyer of folder. U kunt rekenen op een grote respons. Dit is totaal anders dan folderpakketten die vaak in hun geheel weggegooid worden. Zonde! Laat uw direct mail verspreiden door Reli groep om uw doelgroep optimaal te bereiken. Dit hoeft ook nog eens niet veel te kosten. 

Het hoeft niet veel te kosten

Het verspreiden van direct mail hoeft niet veel te kosten. Wij zorgen altijd voor een scherpe prijs. Vaak kunt u al 1000 flyers laten verspreiden voor maar €37,50. Dat komt neer op €0,04 per stuk. Gebruik onze offerte tool om vrijblijvend een persoonlijk prijsvoorstel te ontvangen. Vul het formaat en gewicht van uw direct mail in en selecteer de week waarin we uw post moeten verspreiden. Kies specifiek uw doelgroep door bepaalde postcodegebieden te selecteren en rekening te houden met feestdagen, acties of lokale evenementen. Na het invullen van alle gegevens ontvangt u een overzicht van de kosten. 

Reli Groep staat voor u klaar

Ziet u het helemaal zitten met ons? Dan gaan wij graag aan de slag voor u. Zowel voor het drukken als verspreiden van direct mail kunt u bij ons terecht. Wij bieden uitgebreide service en nemen alles voor u uit handen. U profiteert van de resultaten tegen lage kosten. Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op. Wij zorgen dat u snel verder geholpen wordt. 

NEEM CONTACT OP