Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor direct mail verspreiding? Dan bent u bij Reli Groep aan het juiste adres. Reli Groep heeft veel ervaring en expertise op het gebied van mail verspreiding. Wij kunnen u daarom volledig ontzorgen bij het drukken en verspreiden van flyers, folders en ander reclamedrukwerk. 

Wij bezorgen uw direct mail bij goed gelezen huis-aan-huis bladen. Dat zorgt voor een hoge attentiewaarde en veel respons. Potentiële klanten vinden uw bedrijf en het contact met bestaande klanten wordt onderhouden. Zou u dat ook wel willen? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe het werkt. 

De verspreiding van uw direct mail

De verspreiding van direct mail wordt binnen ons bedrijf altijd professioneel verzorgd. We werken veel met eigen bezorgers en doordat we samenwerken met meerdere huis-aan-huis verspreiders, zijn we actief in heel Nederland. We bezorgen wekelijks zo’n 300 huis-aan-huis bladen in een oplage van 10 miljoen. Doordat uw mail wordt mee bezorgd met een lokaal weekblad heeft u gegarandeerd meer respons. 

De tarieven voor direct mail verspreiding

De tarieven van verspreiding van direct mail zijn erg aantrekkelijk. Zo verspreidt u al 1000 exemplaren vanaf €37,50. Dat komt neer op slechts €0,04 per stuk. Wanneer u wilt weten hoeveel de verspreiding van uw direct mail precies zal gaan kosten, kunt u via onze offertetool binnen 1 minuut een prijs opvragen. Vul het formaat en gewicht van uw mail in. Selecteer daarna in welke week en in welk gebied de huis aan huis verspreiding plaats moet vinden. Tot slot vult u al uw gegevens in. U ontvangt daarna snel een offerte van ons met scherpe tarieven voor huis aan huis verspreiding. 

Over Reli Groep

Reli Groep is een professioneel verspreidingsbureau van huis-aan-huisbladen en folders. Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland waar wij diverse huis-aan-huisbladen in eigen beheer bezorgen. Maar niet alleen in deze gebieden zijn we actief, we staan in heel Nederland voor u klaar. Wanneer u met ons samenwerkt profiteert u van onderstaande voordelen. 

  • Hoge attentiewaarde
  • Landelijke verspreiding mogelijk 
  • Huis-aan-huis met weekbladen
  • Eigen bezorgers
  • Scherpe tarieven

Meer weten over direct mail verspreiding

Wilt u meer weten over direct mail verspreiding of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Het is daarnaast ook altijd mogelijk om ons  offerteformulier of de chat te gebruiken. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u advies nodig? Ook dan staan wij voor u klaar. Onze adviseurs denken graag met u mee over uw doelgroep en weten waar deze doelgroep zit. Zo wordt uw direct mailing een schot in de roos.

NEEM CONTACT OP