Als u drukwerk laat bezorgen wilt u natuurlijk dat dit op de afgesproken dag en tijd gebeurt. Bij Reli bepaalt u zelf waar en wanneer u uw drukwerk wilt laten bezorgen. Dit is al mogelijk vanaf €37,50 euro per 1000 exemplaren! Drukwerk laten bezorgen zoals folders en flyers is een uiterst effectieve methode om uw doelgroep te bereiken tegen zeer lage kosten. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 

Huis aan huis drukwerk laten bezorgen

Reli is een professioneel verspreidingsbureau welke uw folder, flyer en ander drukwerk huis aan huis verspreid. U kunt zelf het gebied waar u het drukwerk wilt laten bezorgen bepalen door tot op de postcode nauwkeurig te selecteren. Hiermee heeft u zelf in de hand waar u uw drukwerk laat bezorgen. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een volledige plaats, gemeente of zelfs provincie te kiezen. Met behulp van onze offertetool krijgt u een duidelijk inzicht in de mogelijkheden. Zo kunt u tot een week vooruit het precieze moment van bezorging bepalen, zelfs tot maanden vooruit. 

De voordelen van drukwerk

Het verspreiden van drukwerk, zoals folders en flyers, heeft verschillende voordelen. Laten we ze op een rijtje zetten: 

  1. Lokale bekendheid: Reclamedrukwerk stelt bedrijven in staat om lokaal bekendheid te genereren. Het bereikt direct de doelgroep in specifieke gebieden, waardoor het effectief is voor lokale marketing.
  2. Tastbare informatie: Fysiek drukwerk biedt tastbare informatie die consumenten kunnen vasthouden en doorbladeren. Het geeft potentiële klanten de mogelijkheid om de boodschap op hun eigen tempo te absorberen.
  3. Creatieve vrijheid: Drukwerk biedt ruimte voor creativiteit. Bedrijven kunnen aantrekkelijke ontwerpen maken met kleurrijke afbeeldingen en opvallende teksten om de aandacht van de consument te trekken.
  4. Doelgerichte distributie: Folders en flyers kunt u doelgericht laten verspreiden op specifieke locaties, zoals buurten met de gewenste demografische kenmerken. Dit maximaliseert de relevantie van de boodschap voor de doelgroep.
  5. Tijdsgevoeligheid: Reclamedrukwerk kan worden gebruikt om tijdsgevoelige aanbiedingen te communiceren. Bedrijven kunnen speciale kortingen, acties of evenementen promoten met een beperkte geldigheidsduur.
  6. Tastbare herinnering: Het tastbare karakter van drukwerk kan leiden tot een betere herinnering aan de boodschap. Mensen kunnen de flyer bewaren en later raadplegen wanneer ze besluiten om tot aankoop over te gaan.
  7. Kosteneffectief: In vergelijking met sommige digitale marketingkanalen kunnen gedrukte materialen kosteneffectief zijn, vooral voor lokale bedrijven met beperkte marketingbudgetten.
  8. Aanvulling op online marketing: Reclamedrukwerk vormt een aanvulling op online marketingstrategieën. Het biedt een veelzijdige benadering waarbij bedrijven zowel online als offline aanwezig zijn.
  9. Gemakkelijke distributie: Folders en flyers kunt u op diverse plaatsen laten bezorgen, zoals in winkels, op evenementen, of direct bij mensen thuis. Dit maakt het gemakkelijk om een breed publiek te bereiken.
  10. Meetbare respons: Door bijvoorbeeld unieke kortingscodes of speciale aanbiedingen op te nemen, kunnen bedrijven de respons op hun reclamedrukwerk meten en de effectiviteit van hun campagne evalueren.

Folders, flyers, krantjes en meer

Weet u al welk drukwerk u wilt laten bezorgen? Er zijn talloze mogelijkheden. Van folders en flyers tot brochures, visitekaartjes en krantjes. Reli bezorgt al uw drukwerk met een goed gelezen weekblad. Het grote voordeel hiervan is dat dit een aanzienlijk hogere attentiewaarde garandeert dan wanneer u uw drukwerk met het in plastic verpakte folderpakket laat bezorgen. Om dit te kunnen realiseren bundelen we onze kennis en ervaring met meer dan 50 huis-aan-huis verspreiders in Nederland. In totaal bezorgen we zo’n 300 van de in totaal 350 weekbladen in Nederland. Hiermee bieden we u een landelijke dekking qua verspreidingsgebied. 

Van drukwerk tot deurmat

Het voordeel van Reli is dat wij uw drukwerk van A tot Z kunnen verzorgen. Dit begint bij onze drukwerkservice tot aan de bezorging tot op de deurmat. Het enige wat u hoeft te doen is het reclamedrukwerk aanleveren in PDF, wij doen de rest. Uiteraard is het ook mogelijk om uw drukwerk gebundeld aan te leveren, zodat onze bezorgers het kunnen bezorgen. Een voordeel van onze totaaloplossing is dat u niet afhankelijk bent van meerdere partijen, maar alles onder één dak geregeld wordt. 

Vrijblijvende offerte? 

Direct weten waar u aan toe bent? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van de offertetool of de chat rechtsonder in beeld. We doen u graag een scherp prijsvoorstel voor het laten bezorgen van uw drukwerk. Zo heeft u een duidelijk beeld van de mogelijkheden, maar zit u nog nergens aan vast.

Offerte aanvragen