Als u drukwerk laat bezorgen wilt u natuurlijk dat dit op de afgesproken dag en tijd gebeurt. Bij Reli bepaalt u zelf waar en wanneer u uw drukwerk wilt laten bezorgen. Dit is al mogelijk vanaf €37,50 euro per 1000 exemplaren! Drukwerk laten bezorgen zoals folders en flyers is een uiterst effectieve methode om uw doelgroep te bereiken tegen zeer lage kosten. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 

Huis aan huis drukwerk laten bezorgen

Reli is een professioneel verspreidingsbureau welke uw folder, flyer en ander drukwerk huis aan huis verspreid. U kunt zelf het te verspreiden gebied bepalen door tot op de postcode nauwkeurig te selecteren. Hiermee heeft u zelf in de hand waar u uw drukwerk laat bezorgen. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een volledige plaats, gemeente of zelfs provincie te kiezen. Met behulp van onze offertetool krijgt u een duidelijk inzicht in de mogelijkheden. Zo kunt u tot een week vooruit het precieze moment van bezorging bepalen, zelfs tot maanden vooruit. 

Folders, flyers, krantjes en meer

Weet u al welk drukwerk u wilt laten bezorgen? Er zijn talloze mogelijkheden. Van folders en flyers tot brochures, visitekaartjes en krantjes. Reli bezorgt al uw drukwerk met een goed gelezen weekblad. Het grote voordeel hiervan is dat dit een aanzienlijk hogere attentiewaarde garandeert dan wanneer u uw drukwerk met het in plastic verpakte folderpakket laat bezorgen. Om dit te kunnen realiseren bundelen we onze kennis en ervaring met meer dan 50 huis-aan-huis verspreiders in Nederland. In totaal bezorgen we zo’n 300 van de in totaal 350 weekbladen in Nederland. Hiermee bieden we u een landelijke dekking qua verspreidingsgebied. 

Van drukwerk tot deurmat

Het voordeel van Reli is dat wij uw drukwerk van A tot Z kunnen verzorgen. Dit begint bij onze drukwerkservice tot aan de bezorging tot op de deurmat. Het enige wat u hoeft te doen is het reclamedrukwerk aanleveren in PDF, wij doen de rest. Uiteraard is het ook mogelijk om uw drukwerk gebundeld aan te leveren, zodat onze bezorgers het kunnen verspreiden. Een voordeel van onze totaaloplossing is dat u niet afhankelijk bent van meerdere partijen, maar alles onder één dak geregeld wordt. 

Vrijblijvende offerte? 

Direct weten waar u aan toe bent? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van de offertetool of de chat rechtsonder in beeld. We doen u graag een scherp prijsvoorstel voor het bezorgen van uw drukwerk. Zo heeft een duidelijk beeld van de mogelijkheden, maar zit u nog nergens aan vast.

Offerte aanvragen