Wekelijks vallen er vele honderden huis-aan-huisbladen bij miljoenen mensen op de mat. In samenwerking met diverse huis-aan-huis verspreiders bezorgt Reli wekelijks ruim 280 huis-aan-huisbladen. Wilt u drukwerk verspreiden? Bezorging met een goed gelezen weekblad is een effectieve manier om uw boodschap te verspreiden. 

Van drukwerk tot deurmat

Het voordeel van Reli is dat wij uw drukwerk van A tot Z kunnen verzorgen. Dit begint bij onze drukwerkservice tot aan de bezorging tot op de deurmat. Het enige wat u hoeft te doen is het reclamedrukwerk aanleveren in PDF, wij doen de rest. Uiteraard is het ook mogelijk om uw drukwerk gebundeld aan te leveren, zodat onze bezorgers het kunnen verspreiden. Een voordeel van onze totaaloplossing is dat u niet afhankelijk bent van meerdere partijen, maar alles onder één dak geregeld wordt. 

Waarom huis-aan-huis verspreiden werkt

Door een folder of flyer huis aan huis te verspreiden bereikt u effectief uw doelgroep. Of u nu een lokale aanbieder bent of over een groter verspreidingsgebied uw boodschap onder de aandacht wilt brengen, met huis aan huis verspreiding heeft u dit zelf in de hand. Bij Reli wordt uw drukwerk huis-aan-huis bezorgt door eigen bezorgers. Bovendien behoort landelijke verspreiding tot de mogelijkheden en rekenen we een zeer scherp tarief. 

Drukwerk verspreiden voor de beste prijs

Er zijn diverse mogelijkheden om uw drukwerk te verspreiden: met het folderpakket in plastic of los met een weekblad. Reli kiest ervoor om folders en flyers los te verspreiden met een een goedgelezen weekblad. Hiermee creëren we een hoge attentiewaarde waarbij u meelift op het succes van de lokale weekbladen. Drukwerk verspreiden is al mogelijk vanaf €37,50 euro per duizend exemplaren. Wilt u een prijsvoorstel op maat? Gebruik dan de online offertetool voor een persoonlijke offerte. 

Samenwerken? 

Reli Groep is een professioneel verspreidingsbureau van huis-aan-huisbladen en folders. Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland waar wij diverse huis-aan-huisbladen in eigen beheer bezorgen. Echter kunnen wij door heel Nederland uw drukwerk huis-aan-huis verspreiden. Heeft u vragen of advies nodig? Onze adviseurs denken graag met u mee.

Bereken uw prijs