Wilt u drukwerk laten drukken en bezorgen? Dan staan wij voor u klaar! Wij verspreiden uw drukwerk samen met goed gelezen huis-aan-huis bladen. Op die manier heeft de lezer direct interesse voor uw drukwerk en is de respons groot, in tegenstelling tot drukwerk in folderpakketten die vaak direct weggegooid worden. Het verspreiden van uw drukwerk hoeft niet veel te kosten! Ontdek hoe wij te werk gaan. 

Kosten voor het verspreiden van drukwerk: offerte tool

Vul ons handige offerte formulier in om een vrijblijvend prijsvoorstel te ontvangen. Wij vertellen u hoe het werkt:

  1. Vul in wat één exemplaar weegt en wat het formaat is. Vul ook de benaming in van uw drukwerk en eventueel andere aanvullende informatie. 
  2. Kies de week waarin u wil dat wij uw drukwerk verspreiden.
  3. Kies op de kaart alle postcode gebieden waar u het drukwerk verspreid wil hebben. Het is ook mogelijk om het gewenste gebied in te vullen. 
  4. Vul uw gegevens in en maak indien gewenst een account aan op onze website. 
  5. Klik op offerte aanvragen en ontvang zo snel mogelijk een voordelig prijsvoorstel van ons! Het verspreiden van uw drukwerk hoeft namelijk niet veel te kosten. Voor 1000 stuks is een prijs van €37,50 vaak al mogelijk. Omgerekend komt dat neer op maar €0,04 per exemplaar.

Profiteer van de resultaten

Het verspreiden van drukwerk heeft bij ons lage kosten en verschillende voordelen:

  • Bereik gericht uw doelgroep door specifieke adressen te targeten. Potentiële klanten weten zo de weg naar uw bedrijf te vinden. Bovendien onderhoud je via het drukwerk een goed contact met je bestaande klanten. 
  • Speel in op feestdagen en acties door op de juiste momenten uw drukwerk te laten bezorgen. De juiste timing levert gegarandeerd klanten op. 
  • Doordat wij het drukwerk bij een goed gelezen huis-aan-huis blad bezorgen bereikt u veel meer lezers. Folderpakketten worden vaak weggegooid. Door deze manier van verspreiden wordt uw drukwerk beter gelezen. Dat levert veel meer respons op. 
  • Door onze expertise en ervaring weten wij precies hoe wij uw drukwerk het beste kunnen drukken en verspreiden. Dit zorgt voor een zeer goede service en hoge klanttevredenheid. Tevreden klant Nico vertelde: “Met mijn Domino’s Pizza in Houten ben ik een relatief kleine klant voor de Reli Groep. In periodes van twaalf weken verspreiden zij zo’n 80.000 folders voor mij. Toch is hun service super: ze denken met me mee en ze bieden altijd hulp met last-minute-oplossingen! Ik heb het gevoel dat ze voor mij door het vuur gaan: ze doen alles om hun klanten te pleasen.”

Enthousiast geworden?

Vul ons offerte formulier in en ontvang uw voordelige prijsvoorstel. Akkoord? Dan gaan wij voor u aan de slag. Lever uw ontwerp online aan (bekijk onze aanleverspecificaties). Wij kunnen ook het drukken van uw folders of flyers verzorgen. Vervolgens verspreiden wij in samenwerking met 300 lokale bezorgers uw drukwerk. Het verspreiden van uw drukwerk gebeurt altijd tegen lage kosten!

Heeft u nog vragen of wilt u graag met ons overleggen? Wij staan klaar om u verder te helpen. Neem gerust contact met ons op.

Vrijblijvende offerte