Reclamedrukwerk laten verspreiden heeft veel verschillende voordelen. Zo bereikt u gericht uw doelgroep en kunt u rekenen op veel respons. Maar hoe vindt u de beste van alle drukwerkverspreiders? Grote kans dat u door de drukwerkverspreiders het bos niet meer ziet. Wij vertellen u graag hoe u een goed bedrijf kunt vinden. Ontdek hoe Reli Groep voor u klaar staat en wat onze slimme manier van bezorgen is. Lees snel verder of vraag direct uw offerte aan

Reclamedrukwerk laten verspreiden

Het laten verspreiden van reclamedrukwerk heeft veel verschillende voordelen. Wij hebben ze voor u op een rij gezet: 

  • Gericht uw doelgroep bereiken door specifieke adressen te selecteren. 
  • Persoonlijke en tastbare post waardoor de ontvanger meer interesse heeft. 
  • Uw naamsbekendheid wordt vergroot. 
  • Relatief goedkope oplossing in vergelijking met andere advertenties. 
  • Directe communicatie met uw klanten waardoor u een persoonlijke relatie opbouwt. 
  • Mensen houden folders of flyers vaak bij zich waardoor ze uw bedrijf onthouden. 
  • U kunt rekenen op veel respons. 
  • Meetbare resultaten waardoor u inzicht krijgt in het effect van uw campagne. 

Hoe vindt u de beste van alle drukwerkverspreiders?

U bent overtuigd en wilt uw reclamedrukwerk graag professioneel laten verspreiden. Maar hoe kiest u de beste van alle drukwerkverspreiders? Ziet u ook door de drukwerkverspreiders het bos niet meer? Wij leggen graag uit waar een goede drukwerkverspreider aan voldoet. Ten eerste is het belangrijk dat u ontzorgd wordt. U levert de nodige gegevens aan en de verspreider regelt de rest. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijk. Ook moet de drukwerkverspreider flexibel zijn als er veranderingen opdoen in het verspreidingsgebied of de doelgroep. Het contact met de verspreider moet goed zijn, een goed bedrijf is altijd bereikbaar voor vragen en geeft een rapportage van de verspreiding. 

Over Reli Groep

Bij Reli Groep kunt u terecht voor het drukken en verspreiden van uw flyers, folders en ander promotiemateriaal bij u in de buurt. Wij zijn actief in heel Nederland en hebben sinds 1978 veel kennis en ervaring opgebouwd. Ons team bestaat uit professionele en ervaren medewerkers en we werken samen met meer dan 300 lokale bezorgers. Hierdoor kunnen we een snelle en betrouwbare bezorging garanderen. Bij ons familiebedrijf zijn betrouwbaarheid, snelheid en nauwkeurigheid van groot belang. Bovendien bezorgen wij uw reclamedrukwerk op een slimme manier, tussen goed gelezen huis-aan-huisbladen. Dit zorgt voor een hoge attentiewaarde en veel respons, anders dan bij folderpakketten die vaak in hun geheel weggegooid worden. Klinkt goed, toch? Ontdek hoe u een offerte kunt aanvragen. 

Vraag uw offerte aan

Heeft u na het overwegen van alle drukwerkverspreiders voor Reli Groep gekozen? Vraag dan eenvoudig een offerte aan. U kunt gebruik maken van onze handige offerte tool. U kunt de specificaties van uw drukwerk (zoals het formaat en het gewicht) doorgeven, het gewenste postcodegebied selecteren en aangeven wanneer u het bezorgd wilt hebben. Binnenkort ontvangt u dan van ons geheel vrijblijvend een prijsvoorstel. Voor slechts €37,50 kunnen wij bijvoorbeeld al 1000 exemplaren verspreiden, wat neerkomt op slechts €0,04 per stuk. Dat klinkt toch goed? Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan graag voor u klaar!

NEEM CONTACT OP