Bent u op zoek naar een professionele partij die de drukwerkverspreiding voor u uit handen kan nemen? Dan staan de specialisten van Reli Groep graag voor u klaar. Wij zijn al sinds 1978 actief binnen de branche. Sinds 2021 hebben we onze krachten gebundeld met meer dan 50 andere lokale huis-aan-huis verspreiders en zijn we actief binnen heel Nederland. 

Bij Reli profiteert u altijd van een scherpe prijs en een hoge attentiewaarde. We verspreiden al het drukwerk samen met een goed gelezen huis-aan-huisblad zodat uw drukwerk niet over het hoofd wordt gezien. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag. 

Drukwerkverspreiding tegen een scherpe prijs

Bij Reli profiteert u altijd van een scherpe prijs. Het verspreiden van drukwerk is namelijk al mogelijk vanaf €37,50,- voor 1000 exemplaren. Dat is nog geen €0,04 cent per flyer. Daarnaast is bij ons de attentiewaarde erg hoog. Wij bezorgen uw drukwerk namelijk samen met een lokaal weekblad waardoor hij gegarandeerd vaker opvalt en wordt gelezen. 

Daarnaast werken we bij drukwerkverspreiding volgens gerichte doelgroeptargeting. U bepaald zelf waar en wanneer u folder of flyer wordt verspreid en bij welk weekblad uw drukwerk wordt meegeleverd. U kunt tot op de postcode nauwkeurig het verspreidingsgebied bepalen. Daarmee kan uw doelgroep heel specifiek worden bepaald. 

Folders of flyers laten drukken

Voor een groot deel van onze klanten verzorgen we niet alleen de verspreiding van drukwerk, maar nemen we ook het drukwerk zelf uit handen. Dit kan erg praktisch zijn wanneer uw drukwerk een deadline heeft. U hoeft namelijk niet met meerdere externe partijen samen te werken. U hoeft bij ons alleen een PDF aan te leveren en wij doen de rest. We zorgen er altijd voor dat het drukwerk op het afgesproken moment wordt verspreid. Wat wilt u nog meer?

Reli Groep staat voor u klaar

Wilt u meer weten over drukwerkverspreiding of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag. Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0184414539. We helpen u graag met het efficiënt en snel verspreiden van uw drukwerk.

Contact ons vrijblijvend