Direct mail kunt u met een gerust hart door Reli Groep laten bezorgen. Wij doen dit op een slimme manier waardoor u kunt rekenen op een hoge attentiewaarde en veel respons. Wij ontzorgen u volledig, u hoeft alleen nog van de voordelen te profiteren. Lees alles over onze diensten en ontdek de voordelige prijs met onze offerte tool. Gaat u akkoord met het vrijblijvende prijsvoorstel? Wij gaan direct voor u aan de slag! Lees snel verder om te ontdekken hoe het precies werkt. 

Direct mail laten bezorgen

Direct mail zoals flyers en folders kunt u door ons laten bezorgen op een slimme manier. Wij kiezen niet voor het standaard folderpakket. Dit wordt vaak in zijn geheel weggegooid en dat is eeuwig zonde van uw drukwerk. Daarom kiezen wij ervoor om uw direct mail te bezorgen tussen goed gelezen weekbladen. Door uw direct mail op deze manier te laten bezorgen kunt u er zeker van zijn dat de lezer interesse zal hebben voor uw post. Dit zorgt ervoor dat u op veel respons kunt rekenen. Klinkt goed toch? 

Profiteer van de voordelen

Het laten bezorgen van direct mail heeft veel verschillende voordelen. Wij hebben ze op een rijtje gezet voor u: 

  • Bouw persoonlijk contact op met bestaande of potentiële klanten
  • Gericht bereiken van uw doelgroep met een gepersonaliseerde boodschap
  • Breng uw bedrijf onder de aandacht bij potentiële klanten
  • Effectiever dan massacommunicatie zoals advertenties of commercials
  • Hoge respons voor lagere kosten dankzij de kleine, gerichte oplagen 

Vraag uw offerte aan

Direct mail kunt u voordelig door Reli Groep laten bezorgen. Zo kunt u al 1000 stuks laten verspreiden voor maar €37,50. Dat komt neer op €0,04 per stuk. Bekijk de prijzen voor uw direct mail door onze handige offerte tool in te vullen. U kunt het formaat en gewicht van uw folders invullen. Daarna kunt u selecteren in welke week de huis aan huis verspreiding van uw direct mail plaats moet vinden. Vervolgens kunt u heel specifiek uw doelgroep kiezen. Selecteer bijvoorbeeld een bepaald postcodegebied. Ook kunnen wij uw direct mail laten bezorgen wanneer er een feestdag of actie plaatsvindt. Tot slot vult u al uw gegevens in. U ontvangt zo snel mogelijk een vrijblijvend prijsvoorstel van ons. 

Neem contact op

Maak gebruik van onze expertise en ervaring door uw direct mail door ons te laten bezorgen. Wij werken samen met meer dan 300 lokale bezorgers en hebben een zeer groot bereik. Gaat u akkoord met ons prijsvoorstel? Dan kunnen wij u volledig ontzorgen. U levert digitaal uw direct mail aan (bekijk hier onze aanleverspecificaties) en wij verzorgen het drukwerk. Vervolgens bezorgen wij uw direct mail op de gewenste datum en plaats. U heeft er geen werk aan en profiteert van de voordelen. Wilt u even met ons overleggen of heeft u vragen? Neem gerust contact op zodat wij u snel verder kunnen helpen. 

 

NEEM CONTACT OP