Wilt u een flyer laten verspreiden? Profiteer dan van de vele voordelen van huis aan huis verspreiding. Met huis aan huis verspreiding met een goed gelezen weekblad lift u mee op het succes van de lokale verspreider. Hiermee bereikt u ontzettend veel mensen. Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen te benoemen van het huis aan huis verspreiden van een folder of flyer. U leest ze hier. 

Flyer laten verspreiden: alle voordelen op een rij

Het verspreiden van folders en flyers van deur tot deur heeft vele voordelen. Huis aan huis flyers vallen direct bij de doelgroep op de deurmat. Daarbij onderscheiden we twee verschillende manieren van flyer verspreiding: huis aan huis met een weekblad of in plastic met het folderpakket. Reli bezorgt uw flyer met een lokaal weekblad en garandeert daarmee een hoge attentiewaarde. We zetten de voordelen van flyers verspreiden voor u op een rij: 

  • Gerichte doelgroeptargeting: wanneer u ervoor kiest om uw flyer te laten verspreiden met een lokaal weekblad bepaalt u zelf waar en wanneer u uw flyer wilt laten bezorgen. U kunt tot op de postcode nauwkeurig het verspreidingsgebied bepalen. Daarmee kunt u heel specifiek uw doelgroep bepalen. 
  • Flyers laten verspreiden is goedkoop: flyer verspreiding is al mogelijk vanaf €37,50 euro per 1000 exemplaren. Dat is nog geen €0,04 cent per flyer!
  • Direct inspelen op feestdagen en acties: flyers kunnen tot de donderdag 12:00 uur in de week voor verspreiding aangeleverd worden. Concreet betekent dit, dat u op zeer korte termijn in kunt spelen op feestdagen, evenementen en andere acties. 

Over Reli Groep 

Reli Groep is een professioneel verspreidingsbureau van huis-aan-huisbladen, flyers en folders. Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland waar wij diverse huis-aan-huisbladen in eigen beheer bezorgen. Echter kunnen wij door heel Nederland flyers voor u bezorgen. Bij Reli staat betrouwbaarheid, snelheid en accuratesse hoog in het vaandel en daar plukt u de vruchten van.

Flyer laten verspreiden tegen een scherpe prijs

Wilt u een flyer laten verspreiden? Reli bezorgt uw flyer in heel Nederland. Of u nu een flyer wilt laten bezorgen in de Randstad of de Achterhoek, wij bezorgen uw flyer van deur tot deur. Flyers laten verspreiden is al mogelijk vanaf €25,- euro per 1000 exemplaren, maar we doen u graag een scherp prijsvoorstel. Gebruik de offertetool en vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo krijgt u een persoonlijk prijsvoorstel en weet u direct waar u aan toe bent. 

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de mogelijkheden van flyerverspreiding? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0184 414 539. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.