Een flyer verspreiden? Regel online snel en voordelig uw huis-aan-huis verspreiding voor flyers, folders en al het andere reclame drukwerk. Reli bezorgt uw flyer met een goed gelezen weekblad. Dit biedt veel voordelen ten opzichte van het standaard folderpakket. Uw flyer verspreiden en verzekerd zijn van een hoge attentiewaarde? Dan bent u bij Reli aan het juiste adres. 

Eenvoudig en snel 

Bij Reli regelt u uw flyer verspreiding eenvoudig en snel online. Met behulp van onze gebruiksvriendelijke offertetool kunt u geheel nauwkeurig een offerte aanvragen of direct uw opdracht doorgeven. U kunt tot op de postcode nauwkeurig het verspreidingsgebied selecteren. Tevens kunt u direct aangeven welk soort flyer u wilt verspreiden. Kortom: u bepaalt volledig zelf waar, wanneer en wat u wilt verspreiden. 

Profiteer van onze expertise

Reli Groep bundelt de kennis en ervaring van meer dan 50 huis-aan-huis verspreiders in Nederland. In totaal bezorgen zij wekelijks ruim 300 huis-aan-huisbladen. Uw flyer mee laten bezorgen met een lokaal weekblad betekent gegarandeerd respons. Doordat we de faciliteiten, de mensen, het netwerk en de jarenlange ervaring in huis hebben kunnen we snel en flexibel schakelen. Kiest u voor Reli Groep, dan profiteert u van de voordelen van deze expertise. Daarnaast verzorgen we voor een groot deel van onze klanten ook het drukwerk. Zo profiteert u tevens van de voordelen van een volledige drukwerkservice!

Flyer verspreiden: zo werkt het

Het verspreiden van een flyer is heel eenvoudig. Het begint met het aanvragen van een offerte via onze website. Hier geeft u direct aan waar en wanneer u uw flyer wilt verspreiden. Vervolgens drukken wij uw flyer of u levert op de donderdag voor 12:00 uur voor de week van verspreiding uw drukwerk aan. Wij zorgen ervoor dat uw flyer in het door u gekozen verspreidingsgebied op de deurmat valt. Met deze effectieve manier om uw boodschap over te brengen maakt u de grootste kans op de door u gewenste respons.

Aanleverspecificaties flyers

Voor een groot deel van onze klanten bieden we totale ontzorging door ook het drukwerk voor hen uit handen te nemen. Daardoor hoeft u zelf nergens meer aan te denken, u hoeft alleen de PDF van het te verspreiden drukwerk bij ons aan te leveren. Hier vindt u alle aanleverspecificaties voor flyers

Neem contact op

Binnenkort flyers verspreiden? Reli helpt u graag. Gebruik de offertetool voor een vrijblijvend prijsvoorstel of neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden.

Ontvang een scherp prijsvoorstel