Bent u van plan om uw eigen flyer te laten drukken en verspreiden? Dan bent u bij Reli Groep aan het juiste adres. Wij ontzorgen u van A tot Z. Bovendien bezorgen wij uw flyer met goed gelezen huis-aan-huis bladen. Dit zorgt ervoor dat de lezer direct meer interesse heeft. De respons zal vele malen groter zijn dan bij flyers die bezorgd worden in een folderpakket. Ziet u dit wel zitten? Het verspreiden van uw flyer hoeft niet veel te kosten. Ontdek meer over onze service.

Uw eigen flyer verspreiden: wat zijn de kosten?

De kosten voor het verspreiden van uw flyer kunt u eenvoudig berekenen met onze handige offerte tool. Loop alle puntjes na en ontvang vervolgens een vrijblijvend prijsvoorstel van ons. Dit is hoe het werkt:

  • Vul als eerste het formaat van uw flyers in en wat één flyer weegt. U kunt eventueel ook een benaming geven aan de flyers en overige informatie toevoegen.
  • Kies vervolgens in welke week u de flyers bezorgd wil hebben.
  • Op de kaart kunt u alle postcodegebieden aanklikken waar u de flyers wil verspreiden. Het gewenste gebied invullen is ook mogelijk.
  • Vul daarna uw gegevens in en maak een account aan op onze website als u dat wil.
  • Wanneer u klikt op ‘offerte aanvragen’ ontvangt u snel een vrijblijvend prijsvoorstel van ons. Het verspreiden van uw flyer hoeft bij ons niet veel te kosten. Het is vaak al mogelijk om uit te gaan van €25 voor 1000 stuks. Dat komt neer op slechts €0,03 per flyer!

Reli Groep staat voor u klaar

Onze lage kosten klinken vast goed voor u! Maar dat zijn niet de enige voordelen wanneer u ervoor kiest om uw flyer door ons te laten verspreiden. Door de mogelijkheid om specifieke adressen te targeten zorgt u ervoor dat uw flyers bij uw doelgroep terecht komen. Potentiële klanten worden benaderd en met bestaande klanten onderhoudt u het contact. Naast het adres is ook het moment van bezorgen belangrijk. Speel bijvoorbeeld in op acties, feestdagen of lokale evenementen. Door de bezorging tussen goed gelezen huis-aan-huis bladen hebben de ontvangers direct interesse voor uw flyer. Dat zorgt ervoor dat klanten daadwerkelijk bij u terechtkomen.

Na het invullen van onze offerte tool ontvangt u ons voordelige prijsvoorstel. Wanneer u akkoord gaat wordt alles in gang gezet. U kunt uw ontwerp online aanleveren volgens onze aanleverspecificaties. Daarna kunnen wij de flyers indien gewenst voor u drukken. In samenwerking met onze 300 lokale bezorgers verspreiden wij vervolgens uw flyer tegen lage kosten.

Wanneer u vragen heeft staan wij graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op zodat wij u snel verder kunnen helpen. Wij kijken uit naar uw bericht.

Neem contact met ons op