Bent u op zoek naar een partij die gespecialiseerd is in flyer verspreiding? Dan staan de specialisten van Reli Groep graag voor u klaar. Wij zijn al sinds 1978 actief in het verspreiden van huis-aan-huisbladen, folders en flyers. Sinds begin 2021 zijn wij actief door heel Nederland. Of u uw flyer nu lokaal, regionaal of landelijk wilt laten verspreiden, bij ons zijn de mogelijkheden oneindig. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een specifieke vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij de verspreiding van uw flyers. 

Flyer verspreiding met hoge attentiewaarde

De kracht van de flyer verspreiding van Reli Groep is de hoge attentiewaarde die wij garanderen. De flyers worden namelijk los met goed gelezen huis-aan-huisbladen verspreid, waardoor ze veel meer opvallen. Ze komen niet in een plastic verpakt pakket wat vaak al zonder uit te pakken wordt weggegooid. Welke methode u ook kiest bij Reli Groep profiteert u altijd van een hoge attentiewaarde tegen een scherp tarief. 

Wij kunnen dit alles realiseren omdat we met meer dan 50 andere lokale huis-aan-huisverspreiders samenwerken in heel Nederland. Zij bezorgen wekelijks ruim 300 verschillende huis-aan-huisbladen met een oplage van meer dan 10 miljoen stuks. Kortom, uw flyer mee laten bezorgen met een lokaal weekblad betekent gegarandeerd meer respons.

Uw flyer verspreiden vanaf €37,50 per 1000 stuks

Wanneer u flyers wilt verspreiden, wilt u dit natuurlijk het liefst zo voordelig mogelijk doen. Bij Reli Groep profiteert u altijd van een scherpe prijs. Het is al mogelijk om vanaf €37,50,- euro 1000 exemplaren te laten verspreiden. U kiest hierbij zelf heel eenvoudig via onze handige tool het verspreidingsgebied en wij gaan voor u aan de slag. Hier geeft u ook eenvoudig het formaat en de gewenste bezorg week aan van de flyer. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Hoe gaan wij te werk? 

Het is bij ons mogelijk om u helemaal te laten ontzorgen door zowel uw flyers door ons te laten drukken als te verspreiden. Zo vindt alles onder één dak plaats en hoeft u zich geen zorgen te maken over de aanleverdeadline. Het enige wat u dan hoeft te doen is het aanleveren van uw pdf document. Wij zullen de flyers vervolgens drukken, vouwen en transporteren. Zo weet u zeker dat ze op de afgesproken tijd zullen worden verspreid. Mocht u toch liever zelf het drukwerk aanleveren? Dan kunt u de flyers voor donderdag 12:00 uur voor de week van verspreiding aanleveren. 

Contact ons vrijblijvend

Wilt u meer weten over flyer verspreiding of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag met het effectief verspreiden van uw flyers. 

Offerte aanvragen