Heeft u reclamemateriaal dat u wilt verspreiden? Of heeft u een scherpe aanbieding die mensen zeker niet mogen missen? Laat flyers bezorgen. Het bezorgen van flyers is altijd een effectieve manier om uw reclame te verspreiden. Reli heeft betrouwbaarheid, snelheid en accuratesse altijd hoog in het vaandel staan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder.

Waarom flyers bezorgen werkt

Flyers laten bezorgen is een van de oudste manieren om uw reclame te verspreiden. Echter blijft het zelfs in dit digitale tijdperk één van de de beste offline marketing methodes. In Nederland hechten consumenten namelijk veel waarde aan de flyers die in hun brievenbus vallen. Consumenten die een flyer krijgen, lezen deze aandachtig door en krijgen hierdoor interesse in uw product of dienst. Via een flyer kunt u uw doelgroep dus verleiden om uw product of dienst aan te schaffen.

Huis aan huis flyers verspreiden

Als u uw flyers laat bezorgen door Reli, dan weet u zeker dat uw boodschap de hoogst haalbare attentiewaarde krijgt. Wij kiezen ervoor om uw folders en flyers los te bezorgen. Deze worden dus niet in een plastic pakket bezorgd. Vaak wordt een plastic pakket namelijk weggegooid.

Wilt u uw folders zelf aanleveren? Dat kan! Wij verzoeken u dan om uiterlijk op donderdag (voor 12:00 uur) voor de week van verspreiding, uw drukwerk bij ons aan te leveren. Echter verzorgen wij voor een groot deel van onze klanten het drukwerk zelf. Zo bent u niet afhankelijk van meerdere partijen, maar gebeurt alles onder één dak.

Hoe moet uw flyer eruit zien?

Zorg ervoor dat uw flyer een duidelijk en helder doel bevat. Als het doel van uw flyer niet duidelijk is, zal de consument minder snel geneigd zijn uw flyer te lezen. Denk dus van tevoren goed na welk product of dienst u onder de aandacht wilt brengen bij uw doelgroep. Let echter goed op dat uw flyer niet alles weggeeft. Probeer de lezer nieuwsgierig te maken en actie te laten ondernemen.

Een professionele look is een cruciaal detail van een succesvolle flyer. Gebruik uw huiskleuren en zorg voor een mooi opgebouwde inhoud met een duidelijke boodschap. Denk hierbij aan pakkende teksten en een CTA (Call To Action). Gebruik ook zeker afbeeldingen. Deze laten namelijk in een oogopslag zien waar de flyer over gaat. Gebruik altijd afbeeldingen van hoge kwaliteit.

Over Reli Groep

Sinds 1978 zijn wij gespecialiseerd in het drukken en bezorgen van uw flyers (of ander reclamedrukwerk) in heel Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een uitgebreide kennis opgebouwd in dit vakgebied. Ons team bestaat uit enthousiaste en professionele medewerkers, wat resulteert in een snelle en betrouwbare bezorging. In samenwerking met meer dan 300 lokale bezorgers kunnen wij u een uitstekende service bieden. We zijn trots op de vele tevreden klanten die al van onze diensten hebben geprofiteerd. Mogen we ook u van dienst zijn?

Laat uw flyers bezorgen

Bent u benieuwd wat het kost om uw folders of flyers te laten bezorgen? Wij doen u graag vrijblijvend een scherp prijsvoorstel. We verzorgen uw huis-aan-huis drukwerk al vanaf €25,- euro per duizend exemplaren. Gebruik het offerteformulier of neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Bereken uw prijs