Het distribueren van flyers is al jarenlang ons vak. U kunt daardoor profiteren van onze professionele service. Wij distribueren uw reclamedrukwerk niet op een gebruikelijke manier. Normaal gezien worden flyers bij een folderpakket gevoegd. In veel huishoudens worden deze pakketten direct weggegooid. Daarom bezorgen wij uw flyer samen met goed gelezen weekbladen. De lezer heeft direct interesse in uw flyer en u kunt rekenen op veel respons. Klinkt dat goed voor u? Lees meer over onze service of vul direct het vrijblijvende offerteformulier in om een persoonlijk prijsvoorstel te ontvangen.

Distribueren van flyers

Wanneer u mooie flyers heeft ontworpen voor uw bedrijf wilt u natuurlijk zeker zijn dat het drukken en distribueren professioneel verloopt. Daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij ontzorgen u volledig bij het drukwerk en de bezorging van uw reclamedrukwerk. Onze enthousiaste bezorgers regelen het distribueren van uw flyers. Het voordeel van onze service is de mogelijkheid om een specifieke doelgroep te kiezen. Bepaal tot op de postcode nauwkeurig waar de flyers bezorgd moeten worden. Kies daarnaast de gewenste week waarin de distributie plaats moet vinden. U kunt daarbij inspelen op feestdagen, acties, lokale evenementen en meer. Al met al kan Reli Groep u helpen om potentiële klanten kennis te laten maken met uw bedrijf.

Vertrouw op onze expertise

Bent u overtuigd om het distribueren van uw flyers uit handen te geven aan ons? Wij helpen u graag. Vul het offerteformulier in om een voordelig prijsvoorstel te ontvangen. De kosten hoeven helemaal niet hoog te zijn. Vaak kunt u 1000 flyers al verspreiden voor slechts €25. Dat komt neer op €0,03 per stuk. Zodra u akkoord gaat met onze offerte kunnen wij aan de slag met het distribueren van uw flyers. Wij ontzorgen u daarbij volledig zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Ziet u het zitten om van onze service gebruik te maken? Heeft u nog wat vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag snel verder.

NEEM CONTACT OP