Wilt u binnenkort een flyer lokaal, regionaal of landelijk verspreiden? Reli biedt totale ontzorging door uw flyers te drukken en verspreiden. Door het verspreiden van flyers met een lokaal weekblad bereikt u een zeer grote doelgroep. Daardoor is het een zeer effectieve manier om reclame te maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder of neem contact met ons op. 

Flyers drukken bij Reli 

Reli kan u volledig ontzorgen. Voor een groot deel van onze klanten mogen wij namelijk naast de verspreiding, ook het drukwerk verzorgen. Handig, want aan een huis-aan-huis campagne kleeft altijd een deadline. Als het ontwerp klaar is, dan moet het nog gedrukt, gevouwen en getransporteerd worden. Hapert het proces bij één van de partijen, dan moet u contact opnemen met alle andere partijen, zodat de planning overal wordt aangepast. Onnodige stress en gedoe, vinden we bij Reli Groep. Bij ons levert u uw pdf aan en wij verzorgen de rest. Zo weet u zeker dat uw flyer op het afgesproken moment wordt bezorgd.

Flyers verspreiden met een lokaal weekblad

Wij bezorgen uw flyers met een goed gelezen, lokaal weekblad. Hiervoor werken we samen met meer dan 50 huis-aan-huis verspreiders met wie we samen meer dan 300 huis-aan-huisbladen bezorgen. Door flyers te laten drukken en verspreiden door Reli kunt u dus een enorm grote doelgroep bereiken. Daarbij garanderen we een hoge attentiewaarde omdat uw flyer met het lokale weekblad wordt bezorgd in plaats van met het folderpakket in plastic. 

  • Hoge attentiewaarde
  • Landelijke verspreiding mogelijk
  • Huis-aan-huis met weekbladen
  • Eigen bezorgers
  • Scherpe tarieven

Vraag naar de mogelijkheden 

Binnenkort flyers drukken en verspreiden? Reli helpt u daar graag bij. Bij ons is het al mogelijk vanaf €25,- euro per 1000 exemplaren. In de online offertetool kunt u tot op de postcode nauwkeurig het verspreidingsgebied selecteren. Tevens kunt u direct aangeven welk soort flyer u wilt verspreiden. Door het offerteformulier te gebruiken kunnen we u een nauwkeurig en vrijblijvend prijsvoorstel doen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen