Met prachtige flyers kunt u uw bedrijf of organisatie beter op de kaart zetten. Wij ontzorgen u graag als het gaat om het drukken en huis aan huis verspreiden van uw flyers. Wij bezorgen de flyers met goed gelezen weekbladen. Dit zorgt voor een hoge attentiewaarde en veel respons. Zo bereikt u écht uw doelgroep! Mogen wij u helpen met het drukken en bezorgen van uw flyers? Lees alles over onze service.

Reli Groep staat voor u klaar

Reli Groep zorgt voor het drukken en huis aan huis verspreiden van uw flyers, folders of ander reclamedrukwerk. Wij werken door heel Nederland. Dit doen wij sinds 1978 waardoor we veel expertise hebben opgebouwd. Al onze medewerkers zijn professioneel en ervaren, wij werken samen met meer dan 300 lokale bezorgers. Daarom kunt u rekenen op een snelle en betrouwbare bezorging. Mogen wij u helpen? Veel tevreden klanten gingen u voor!

Huis aan huis verspreiden van uw flyers

Het huis aan huis verspreiden van uw flyers is het meest effectief wanneer dit tussen goed gelezen weekbladen gebeurt. Doordat de lezer meteen aandacht voor uw flyer heeft zorgt dit voor veel respons. Op deze manier kunt u potentiële klanten bereiken en het contact met bestaande klanten onderhouden. Het huis aan huis bezorgen van uw flyers kan op de gewenste dag en locatie. Kies de locatie tot op de postcode nauwkeurig! Maak gebruik van onze handige offerte tool om onze voordelige prijs te ontdekken.

Vraag direct een offerte aan

In onze offerte tool kunt u alle gegevens over uw flyers invullen. Wij willen bijvoorbeeld het formaat en gewicht weten. U kunt ook extra informatie toevoegen. In de volgende stap kiest u in welke week de huis aan huis flyers verspreid moeten worden. U kunt op de kaart het gewenste verspreidingsgebied aanklikken. Als laatste vult u al uw gegevens in en is het mogelijk om een account aan te maken. Wanneer u klikt op ‘offerte aanvragen’ ontvangt u zo snel mogelijk een vrijblijvend prijsvoorstel van ons. Vaak is het al mogelijk om €37,50 te betalen voor 1000 folders. Dat is slechts €0,04 per stuk!

Mogen wij u helpen?

Mogen wij u helpen met het huis aan huis verspreiden van uw flyers? Neem dan gerust contact met ons op. Zodra u akkoord gaat met de offerte gaan wij aan het werk voor u. U kunt uw ontwerp aanleveren volgens de aanleverspecificaties. Daarna regelen wij het drukken en huis aan huis verspreiden van uw flyers. Ontvangt u liever eerst persoonlijk advies? Ook dan staan onze professionals voor u klaar.

NEEM CONTACT OP