Heeft u een scherpe aanbieding die mensen zeker niet mogen missen? Is er binnenkort een evenement of gebeurtenis die u onder de aandacht wilt brengen? Laat een flyer bezorgen! Het verspreiden van flyers is een van de oudste manieren om reclame te maken. Bij Reli bieden we u de hoogste attentiewaarde tegen een scherp tarief. 

Op het gebied van folderverspreiding zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u kiezen voor plaatselijk, regionaal of landelijk te verspreiden. Ook op basis van postcode behoort tot de mogelijkheden. Uw flyer laten bezorgen door Reli biedt u de volgende voordelen: 

  • Hoge attentiewaarde
  • Landelijke verspreiding mogelijk
  • Huis-aan-huis met weekbladen
  • Eigen bezorgers
  • Scherpe tarieven

Van drukwerk tot aan de deurmat

Om uw flyers te laten bezorgen bieden we u diverse mogelijkheden. Enerzijds kunt u uw drukwerk gebundeld aanleveren zodat onze bezorgers het kunnen verspreiden. Anderzijds is het ook mogelijk om het volledige proces uit handen te geven. Indien gewenst ontzorgd Reli u van A tot Z, het enige wat u hoeft te doen is de flyer in PDF aan te leveren en wij doen de rest. Het grote voordeel is dat u niet afhankelijk bent van meerdere partijen, maar alles door één partij geregeld wordt. 

Verspreiding met een goed gelezen huis-aan-huisblad

Het gebeurt maar al te vaak dat het in plastic verpakte folderpakket direct in de prullenbak of papiercontainer wordt gegooid. Dat is natuurlijk enorm zonde van uw tijd en geld. Daarom kiezen we er bij Reli voor om uw flyer met een goed gelezen huis-aan-huisblad te bezorgen. Dit is de hoogst mogelijke attentiewaarde die u kunt krijgen. Reli Groep heeft een aantal weekbladen in eigen beheer waarmee u uw flyer kunt laten bezorgen. Staat uw locatie er niet tussen? Geen zorgen, verspreiding van drukwerk is mogelijk in heel Nederland. 

Over Reli

Reli Groep is een professioneel verspreidingsbureau van huis-aan-huisbladen en folders. Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland waar wij diverse huis-aan-huisbladen in eigen beheer bezorgen. Echter kunnen wij door heel Nederland flyers voor u bezorgen. Bij Reli staat betrouwbaarheid, snelheid en accuratesse hoog in het vaandel en daar plukt u de vruchten van. 

Flyers laten bezorgen tegen de scherpste prijs

Bent u benieuwd wat het kost om uw folder of flyer te laten bezorgen? Wij doen u graag vrijblijvend een scherp prijsvoorstel. We verzorgen uw huis-aan-huis drukwerk al vanaf €25,- euro per duizend exemplaren. Gebruik het offerteformulier of neem contact met ons op voor een offerte op maat.