Wilt u graag flyers verspreiden? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u. Vaak worden flyers, folders en ander reclamedrukwerk verspreid in met plastic ingepakte pakketten. Het resultaat is dat een groot deel van de mensen deze pakketten meteen in één keer weggooit. Zonde van uw flyers! Daarom hebben wij een oplossing bedacht. Wij bezorgen uw flyers samen met een goed gelezen huis-aan-huis blad. Hierdoor kunt u zeker zijn van een hoge attentiewaarde en respons. Bent u enthousiast geworden? Ontdek meer. 

De voordelen van het verspreiden van flyers

Het verspreiden van flyers met een huis-aan-huis weekblad heeft vele voordelen. Wij hebben ze voor u opgesomd:

Bereik gericht uw doelgroep 

U bepaalt zelf waar en wanneer de flyers bezorgd worden. Door ze te bezorgen met een lokaal weekblad kunt u makkelijk uw doelgroep targeten. U kunt bovendien het verspreidingsgebied van de flyers nauwkeurig bepalen, zelfs tot op de postcode. Zowel landelijke als lokale verspreiding door onze eigen bezorgers is mogelijk. 

Verspreid goedkoop flyers

Verspreiding van flyers is niet duur. Voor 1000 exemplaren is een prijs van €37,50 al mogelijk. Dat komt neer op €0,04 per flyer. U bereikt veel potentiële klanten voor een kleine prijs.

Speel in op feestdagen en acties

Wilt u de flyers volgende week verspreiden? Dan kunt u ze deze week voor donderdag 12:00 uur aanleveren. Dit betekent dat u op korte termijn in kunt spelen op feestdagen, evenementen en acties. En dat is precies waar u nieuwe klanten mee binnen kunt halen!

Meer respons op uw flyers

De folderpakketten die ingepakt worden met plastic worden meestal direct weggegooid. Doordat wij uw flyers bezorgen met een huis-aan-huis blad heeft de lezer direct meer interesse. Dat levert gegarandeerd meer respons op. 

Reli Groep helpt u verder!

Maak gebruik van onze expertise en ervaring door uw flyers door ons te laten verspreiden. Wij werken samen met meer dan 300 lokale bezorgers en hebben een zeer groot bereik. Gebruik de offerte tool om een vrijblijvend prijsvoorstel te ontvangen. Gaat u akkoord? Dan kunnen wij u volledig ontzorgen. U levert digitaal de flyer aan (bekijk hier onze aanleverspecificaties) en wij verzorgen het drukwerk. Vervolgens verspreiden wij uw flyers op de gewenste datum en plaatsen. U heeft er geen werk aan en profiteert van de grote doelgroep die uw flyers zullen lezen! Wilt u even met ons overleggen? Neem gerust contact op zodat wij u snel verder kunnen helpen.

Vrijblijvende offerte?