Denkt u erover na om u flyers te verspreiden via huis-aan-huisverspreiding? Dan kiest u voor één van de meest effectieve manieren van reclame maken. Doordat de flyer wordt meegeleverd bij een huis-aan-huisblad zal de attentiewaarde erg hoog zijn, wat het succes van uw flyer vergroot. Wanneer u uw flyer op deze manier wilt verspreiden, bent u bij Reli Groep aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verspreiden van flyers huis-aan-huis. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of lees verder. 

De specialist in flyers verspreiden

Reli Groep is dé specialist op het gebied van het drukken en verspreiden van flyers tegen een scherpe prijs. Wij zijn sinds 1978 actief binnen deze branche en weten als geen ander hoe u uw flyers op een effectieve manier kunt verspreiden. We werken samen met meer dan 50 lokale huis-aan-huisverspreiders in heel Nederland. Samen bezorgen we ruim 300 huis-aan-huisbladen met een oplage van meer dan 10 miljoen. Uw flyer laten mee bezorgen met een lokaal weekblad betekent gegarandeerd meer respons. Wat wilt u nog meer? 

Flyers verspreiden huis-aan-huis vanaf €37,50

Bij ons profiteert u altijd van een scherpe prijs bij het verspreiden van flyers. Het verspreiden van een oplage van 1000 flyers is al mogelijk vanaf slechts €37,50 euro. Via onze online tool geeft u makkelijk het verspreidingsgebied aan, het formaat van de flyer en wanneer u ze wilt laten bezorgen. Wij gaan vervolgens direct voor u aan de slag met het maken van een op maat gemaakte offerte. Zo weet u vervolgens precies waar u aan toe bent. 

Onze werkwijze

Wilt u uw flyers huis-aan-huis laten verspreiden door Reli? Dan is de eerste stap om een offerte aan te vragen. Vervolgens kunnen wij u een persoonlijk prijsvoorstel doen. Als u akkoord bent met deze offerte dan gaan wij voor u aan de slag. Als u uw drukwerk zelf wilt aanleveren kunt u dit tot donderdag 12:00 uur voor de week van verspreiding doen. Vervolgens verspreiden wij uw flyer met een goed gelezen huis-aan-huisblad. Op welke dag dit is, is afhankelijk van wanneer het weekblad wordt bezorgd. 

Reli groep staat voor u klaar

Reli Groep is een professioneel verspreidingsbureau van huis-aan-huisbladen en flyers. Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland waar wij diverse huis-aan-huisbladen in eigen beheer bezorgen. Echter kunnen wij door heel Nederland flyers huis-aan-huis voor u verspreiden. Sinds 01 januari 2021 werken we samen met meer dan 50 lokale huis-aan-huisverspreiders in heel Nederland. Heeft u vragen of advies nodig? Onze adviseurs denken graag met u mee over uw doelgroep en weten waar deze doelgroep zit. Zo wordt uw huis-aan-huis-mailing een schot in de roos.

Offerte aanvragen