Het verspreiden van flyers is een krachtige marketingstrategie die zowel kleine als grote bedrijven kunnen inzetten om hun doelgroep te bereiken. Wij vertellen graag meer over de voordelen van het verspreiden van flyers en geven u tips voor effectieve flyers. Ontdek de kosten bij Reli Groep en laat uw flyers professioneel drukken en verspreiden voor het beste resultaat. Wist u dat wij de flyers op een slimme manier bezorgen, waardoor u kunt rekenen op meer respons? Lees verder of vraag direct uw offerte aan

Ontdek de voordelen

  • Hoge zichtbaarheid
    Het verspreiden van flyers biedt een hoge mate van zichtbaarheid, vooral als u zich richt op een specifiek postcodegebied. Potentiële klanten zullen uw boodschap onder ogen krijgen, wat uw merkbekendheid vergroot.
  • Directe communicatie
    Flyers stellen u in staat om direct met uw doelgroep te communiceren. U kunt uw boodschap en aanbiedingen op een persoonlijke manier overbrengen, wat de betrokkenheid van potentiële klanten verhoogt.
  • Betaalbaarheid
    In vergelijking met andere marketingstrategieën, zoals advertenties op televisie of online, is het verspreiden van flyers een zeer kosteneffectieve benadering. U kunt flyers in grote hoeveelheden drukken tegen lage kosten.

Tips voor een effectieve flyer

1. Doelgroepanalyse

Voordat u uw flyers laat drukken en verspreiden, is het cruciaal om uw doelgroep te begrijpen. Zorg ervoor dat de inhoud van uw flyers relevant is voor de interesses en behoeften van uw potentiële klanten.

2. Sterke call-to-action

Een sterke call-to-action is essentieel. Moedig lezers aan om direct actie te ondernemen, zoals het bezoeken van uw website, het bellen van uw bedrijf of het bezoeken van uw fysieke locatie.

3. Professioneel ontwerp

Investeer in een professioneel ontwerp voor uw flyers. Een aantrekkelijk ontwerp trekt de aandacht en maakt een goede indruk bij de lezer. De eerste indruk van uw bedrijf is ontzettend belangrijk wanneer u nieuwe klanten wilt verwelkomen. 

4. Meetbaarheid

Zorg ervoor dat u de resultaten van uw flyer campagne kunt meten. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van unieke URL’s of QR-codes. Zo kunt u beoordelen hoe effectief uw strategie is en kunt u aanpassingen maken waar nodig. 

De kosten van het verspreiden van flyers

De kosten voor het verspreiden van flyers hoeven niet hoog te zijn. Wij bieden onze diensten zeer voordelig aan. Vaak kunt u al 1000 flyers laten verspreiden voor maar €37,50. Dat komt neer op €0,04 per stuk. Ontdek wat uw kosten zullen zijn door gebruik te maken van onze handige offerte tool. Vul in de tool als eerste het formaat en gewicht van uw flyers in. Daarna kunt u selecteren in welke week wij de flyers moeten verspreiden. Kies vervolgens heel specifiek uw doelgroep door bepaalde postcodegebieden te selecteren en rekening te houden met feestdagen, acties of lokale evenementen. Tot slot vult u al uw gegevens in en ontvangt u zo snel mogelijk een vrijblijvend prijsvoorstel van ons.

Kies voor Reli Groep!

Bij Reli Groep zijn niet alleen de kosten laag, onze diensten zijn ook nog eens bijzonder effectief. Dat komt doordat wij de flyers op een slimme manier verspreiden. Folderpakketten worden vaak in hun geheel weggegooid, daarom kiezen wij voor een andere aanpak. Wij verspreiden uw flyers tussen goed gelezen huis-aan-huisbladen. Op die manier heeft de lezer direct interesse in uw flyer en kunt u rekenen op veel respons. Mogen wij u volledig ontzorgen bij het drukken en verspreiden van uw flyers? Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Wij helpen u graag! 

NEEM CONTACT OP