Er zijn verschillende mogelijkheden om een folder te verspreiden. U kunt zelf van deur tot deur gaan om uw folder te bezorgen, kiezen voor het plastic folderpakket maar ook voor huis aan huis bezorging met een goed gelezen weekblad. Bij Reli geloven wij in folder verspreiding door middel van bezorging met een weekblad. Hiermee garanderen we de hoogst haalbare attentiewaarde. Het in plastic verpakte folderpakket wordt namelijk maar al te vaak direct bij het oud papier gegooid. Wilt u een folder laten verspreiden? Lees dan verder en ontdek de mogelijkheden. 

De kracht van lokale folderverspreiding

Wilt u een folder laten verspreiden omdat u een lokale onderneming bezit? Dan mag u de kracht van lokale folderverspreiding zeker niet onderschatten. Of u nu meer naamsbekendheid wilt genereren of meer klanten wilt bereiken door middel van een goede aanbieding, met het verspreiden van een folder bereikt u direct uw doelgroep. Daarbij is de kracht van Reli absoluut dat uw folder los wordt bezorgd. Uit ervaring weten we dat een combinatie met een goed gelezen huis-aan-huisblad de hoogste attentiewaarde krijgt. Bij Reli lift uw folder mee op het succes van de lokale krant. 

  • Hoge attentiewaarde
  • Landelijke verspreiding mogelijk 
  • Huis-aan-huis met weekbladen
  • Eigen bezorgers
  • Scherpe tarieven

Kosten folder laten verspreiden

Het laten bezorgen van een folder hoeft helemaal niet duur te zijn! Bij Reli kunt u uw folder laten verspreiden vanaf slechts €37,50,- euro per duizend exemplaren. Wilt u een prijsvoorstel op maat? Gebruik dan vrijblijvend de online offertetool voor een persoonlijke offerte. Allereerst kiest u de datum dat u uw folder of flyer wilt verspreiden. Vervolgens kunt u tot op de postcode nauwkeurig selecteren waar u uw advertentie wilt laten bezorgen. Kies de provincie, gemeente, plaats of postcode en u ziet direct bij hoeveel adressen uw boodschap op de deurmat valt.

We kunnen snel schakelen

Wij bieden de mogelijkheid om volgende week al uw folder te verspreiden in het door u gekozen verspreidingsgebied. Folders verspreiden huis aan huis is mogelijk in heel Nederland. In de online offertetool kunt u tot op de postcode nauwkeurig uw verspreidingsgebied kiezen. Aanlevering van het drukwerk, m.u.v. als wij uw drukwerk verzorgen, dient te geschieden uiterlijk op donderdag voor 12:00 uur voor de week van verspreiding. Zoals u ziet kunnen we dus zeer snel schakelen. Lees meer over de aanleverspecificaties. 

Wilt u meer informatie? 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van folder verspreiding door Reli? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of vraag directe een offerte op en ontvang vrijblijvend een scherp prijsvoorstel. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Direct een scherp prijsvoorstel?