Een folder verspreiden is nog steeds een van de veelgebruikte methoden om reclame te maken voor een product of dienst. We kennen allemaal het wekelijkse folderpakket waar folders van de lokale supermarkt, drogist en bouwmarkt bijzitten. Bij Reli Groep kiezen we er echter voor om uw folder te verspreiden met een goed gelezen weekblad. Hiermee garanderen we de hoogst haalbare attentiewaarde, en dat is precies wat u wilt als u een folder laat verspreiden.

Folder verspreiden kosten

Als u folders wilt verspreiden bent u natuurlijk benieuwd naar de kosten. Bij Reli is het mogelijk om folders te laten verspreiden vanaf €37,50,- euro per 1000 exemplaren. Maar door de online offertetool te gebruiken kunnen we u geheel vrijblijvend een scherp prijsvoorstel doen. In de offertetool kunt u verschillende wensen vastleggen, zoals bijvoorbeeld het gewenste formaat, grootte maar ook het verspreidingsgebied. Deze kunt u tot op de postcode nauwkeurig selecteren. Op basis van deze gegevens kunnen wij u een uiterst nauwkeurig prijsvoorstel doen. Uiteraard geheel vrijblijvend, zo zit u nog nergens aan vast maar weet u wel waar u aan toe bent. 

Folders laten verspreiden door Reli 

Als u folders wilt laten verspreiden door Reli dan kiest u voor de hoogst haalbare attentiewaarde. Daarmee bent u verzekerd van de meest effectieve manier van verspreiding. U kunt ervoor kiezen om uw drukwerk zelf aan te leveren of de folders door ons te laten drukken. Zo gebeurt alles onder één dak en wordt de kans dat er iets misgaat tot een minimum beperkt. Wilt u uw folders zelf aanleveren, dan kan dit tot donderdagmiddag 12:00 uur voor de week van verspreiding. 

De voordelen van huis-aan-huisverspreiding 

Huis-aan-huisverspreiding is een zeer effectieve methode om uw commerciële boodschap op de deurmat te laten vallen. Belangrijk is de manier waaròp uw boodschap op de deurmat valt. Reli Groep weet uit ervaring dat een combinatie met een goed gelezen huis-aan-huisblad de hoogste attentiewaarde krijgt. Wij bezorgen uw commerciële boodschap altijd met een weekblad, dus niet in een plastic verpakt pakket dat maar al te vaak in één keer wordt weggegooid.

Folders verspreiden? Neem contact op

Wilt u binnenkort een folder verspreiden? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het rondbrengen van uw boodschap. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte opvragen. Zo weet u direct waar u aan toe bent en kunt u vervolgens een keuze maken.

Offerte aanvragen