Wilt u uw eigen folder laten drukken en verspreiden? Reli Groep staat graag voor u klaar. Uw folder wordt bezorgd met goed gelezen huis-aan-huis bladen. Dat zorgt ervoor dat de lezer direct meer interesse heeft voor uw folder. Onze ervaring is dat de respons groot is. Dit werkt vele malen beter dan folders in een folderpakket, wat vaak in zijn geheel weggegooid wordt. Ziet u het wel zitten om uw folders door ons te laten bezorgen? Het verspreiden van uw folder hoeft niet veel te kosten. Ontdek hoe het werkt.

De kosten voor het verspreiden van een folder

De kosten voor het verspreiden van uw folder hangen af van verschillende factoren. Daarom hebben wij een handig offerteformulier voor u samengesteld. Vul het formulier in en ontvang een vrijblijvend prijsvoorstel. Zo werkt het:

  • Stap 1: Vul als eerste in wat het formaat van uw folders is en wat één folder weegt. U kunt ook de benaming van uw folders invullen en eventueel nog overige informatie toevoegen.
  • Stap 2: Kies in welke week u wil dat de folders bezorgd worden.
  • Stap 3: Klik op de kaart alle postcodegebieden aan waar u de folders verspreid wil hebben. Als u liever het gewenste gebied invult kan dat ook.
  • Stap 4: Vul al uw gegevens in en maak een account aan op onze website wanneer u dat wil.
  • Stap 5: Zodra u klikt op ‘offerte aanvragen’ ontvangt u zo snel mogelijk een vrijblijvend prijsvoorstel van ons. Het verspreiden van een folder hoeft niet veel te kosten. Een prijs van €37,50 is vaak al mogelijk voor 1000 stuks. Dat betekent dat u slechts €0,04 per folder betaald.

Wat kun je verwachten?

Bent u enthousiast over de lage kosten voor het verspreiden van uw folder? Wij bieden u nog veel meer voordelen. U kunt bijvoorbeeld specifieke adressen targeten. Daardoor bent u zeker dat de folders bij uw doelgroep terecht komen. Dit zorgt ervoor dat potentiële klanten benaderd worden en het contact met bestaande klanten onderhouden wordt. Niet alleen de plaats van bezorgen, maar ook de dag kan gekozen worden. U kunt inspelen op feestdagen en acties door op de juiste momenten uw folders te laten bezorgen. Bovendien worden de folders door ons verspreid tussen goed gelezen huis-aan-huis bladen. Dat zorgt voor meer interesse bij de lezer en meer respons. Dat levert u gegarandeerd klanten op!

Bij Reli Groep beschikken wij over veel expertise en ervaring. Wij kunnen u altijd adviseren over het drukken en verspreiden van uw folder en de kosten die daarbij komen kijken. Onze goede service zorgt voor een hoge klanttevredenheid en dat blijkt wel uit onze reviews. Lees maar eens wat Erwin over ons vertelde: “Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Reli Groep. Zij nemen ons op het vlak van bezorging al het werk uit handen. De lijnen zijn kort: ik heb direct en regelmatig contact. Dat werkt prima, ook wanneer er uitzonderingen op de regel zijn. Ze doen wat ze zeggen, ze zijn flexibel en betrouwbaar. Wanneer er bezorgklachten zijn worden die serieus genomen, direct afgehandeld en teruggekoppeld.”

Kies voor Reli Groep!

Door ons offerteformulier in te vullen ontvangt u snel uw voordelige prijsvoorstel. Wanneer u daarmee akkoord gaat zetten wij alles in gang. Na het online aanleveren van uw ontwerp (bekijk de aanleverspecificaties) kunnen wij de folders ook voor u drukken. In samenwerking met meer dan 300 lokale bezorgers verspreiden wij vervolgens uw folder tegen lage kosten.

Liever nog wat vragen stellen of even met ons overleggen? Bij Reli Groep staan wij voor onze klanten klaar. Neem gerust contact met ons op zodat wij u snel verder kunnen helpen.

Neem contact op