We kennen allemaal het folderpakket in plastic dat wekelijks in de brievenbus valt. Een groot deel van deze pakketten belandt direct in de papiercontainer zonder dat er ook maar één folder is opengeslagen. En dat is nu precies wat u niet wilt. Bij Reli wordt uw folder los bezorgd met een goed gelezen weekblad. Hiermee garanderen we de hoogst haalbare attentiewaarde. Bovendien verzorgt Reli folder verspreiding door heel Nederland, u bepaalt zelf uw verspreidingsgebied. 

Breng uw folder onder de aandacht

Of u nu een scherpe aanbieding heeft die uw klanten niet mogen missen of een leuke actie waarvan u zeker weet dat uw doelgroep ervan kan profiteren: uw folder moet onder de aandacht gebracht worden. Huis-aan-huis verspreiding is een zeer effectieve methode om uw boodschap op de deurmat te laten vallen. Uit ervaring weten we dat een combinatie met een goed gelezen huis-aan-huisblad de hoogste attentiewaarde krijgt. Daarom bezorgen wij uw folder altijd met een weekblad en niet in plastic. 

Lokale folder verspreiding

Bij Reli bepaalt u zelf het verspreidingsgebied. Dit kan op landelijk, regionaal of zelfs lokaal niveau. Handig wanneer u lokaal werkzaam bent en alleen in de directe omgeving folders wilt verspreiden. Lokale folder verspreiding is al mogelijk vanaf €37,50 per duizend exemplaren. De uiteindelijke kosten berekenen wij graag voor u aan de hand van een scherp prijsvoorstel

Zelf aanleveren of laten drukken

U heeft de mogelijkheid om zelf uw folders aan te leveren. Echter verzorgen wij voor een groot deel van onze klanten het drukwerk zelf. Door gebruik te maken van onze drukwerkservice bent u niet afhankelijk van meerdere partijen, maar gebeurt alles onder één dak. U levert de PDF van het te verspreiden drukwerk aan en wij doen de rest. Huis-aan-huis folders laten verspreiden? U kunt soms nog tot één dag van tevoren uw drukwerk aanleveren. Vraag ons naar de mogelijkheden! 

Over Reli

Reli Groep is een professioneel verspreidingsbureau van huis-aan-huisbladen en folders. Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland waar wij diverse huis-aan-huisbladen in eigen beheer bezorgen. Echter kunnen wij door heel Nederland flyers huis-aan-huis voor u verspreiden. Sinds 01 januari 2021 werken we samen met meer dan 45 lokale huis-aan-huisverspreiders in heel Nederland. Heeft u vragen of advies nodig? Onze adviseurs denken graag met u mee.

Bereken uw prijs