Binnenkort drukwerk verspreiden? Reli biedt totale ontzorging door uw folders te drukken en verspreiden. Dit heeft als grote voordeel dat alles onder één dak gebeurt en u daarmee het risico op vertraging minimaliseert. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Voorkom ongemak: regel alles bij één partij 

(Her)kent u dat? U laat uw drukwerk door de ene partij verzorgen en de verzending of verspreiding door een andere partij. Voordat uw drukwerk bij uw doelgroep op de deurmat ligt zijn er diverse factoren waarbij er iets mis kan gaan. Uw drukwerk is niet op tijd klaar, de folders zijn niet op tijd bij de verspreider etc. etc. Voorkom problemen en laat uw folders drukken en verspreiden door één partij. 

Reli kan u volledig ontzorgen. Voor een groot deel van onze klanten mogen wij naast de verspreiding, ook het drukwerk verzorgen. Handig, want aan een huis-aan-huis campagne kleeft altijd een deadline. Als het ontwerp klaar is, dan moet het nog gedrukt, gevouwen en getransporteerd worden. Hapert het proces bij één van de partijen, dan moet u contact opnemen met alle andere partijen, zodat de planning overal wordt aangepast. Onnodige stress en gedoe, vinden we bij Reli Groep. Bij ons levert u uw pdf aan en wij verzorgen de rest. Zo weet u zeker dat uw folder op het afgesproken moment wordt bezorgd. 

Folders drukken en landelijk verspreiden

Bij Reli kunt u ervoor kiezen om uw folder landelijk te laten verspreiden, maar ook lokaal of regionaal behoort tot de mogelijkheden. We werken samen met meer dan 50 lokale huis-aan-huis verspreiders. Samen bezorgen we meer dan 300 huis-aan-huisbladen met een oplage van meer dan 10 miljoen stuks. Kortom: veel mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken. U bepaalt zelf wanneer en in welk gebied u uw drukwerk wilt laten verspreiden

Volgende week al folders drukken en verspreiden? 

Grote kans dat dit mogelijk is! U kunt uw drukwerk tot uiterlijk donderdag 12:00 uur vóór de week van verspreiding bij ons afleveren. Wilt u zeker weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Meteen weten wat het kost om folders te laten verspreiden? Vraag dan een offerte aan. Wij doen u graag een scherp prijsvoorstel. Uiteraard zit u nergens aan vast! 

Offerte aanvragen