Wilt u folders drukken en deze huis aan huis laten verspreiden? Reli Groep staat graag voor u klaar! Uw folders worden bezorgd met goed gelezen weekbladen. Dat zorgt ervoor dat de lezer direct interesse heeft. U bereikt uw doelgroep optimaal en zult veel respons krijgen. Dat is heel anders bij folderpakketten die vaak in hun geheel weggegooid worden. Ziet u het ook wel zitten om uw folders op deze slimme manier huis aan huis te laten verspreiden? Ontdek alles over de voordelen en onze scherpe prijs.

Uw folders huis aan huis verspreiden

Zoals u kon lezen heeft het huis aan huis verspreiden van folders veel voordelen wanneer dit tussen goed gelezen weekbladen gebeurt. Het zorgt voor een hoge attentiewaarde en veel respons. U bereikt optimaal uw potentiële klanten en kunt contact onderhouden met bestaande klanten. Wij zorgen ervoor dat uw folders op de juiste dag en de juiste plaats bezorgd worden. Speel bijvoorbeeld in op lokale feestdagen en evenementen. Het drukken en laten bezorgen van folders hoeft niet veel te kosten. Gebruik onze handige offertetool om een vrijblijvend prijsvoorstel te ontvangen.

In de offertetool vult u al uw gegevens in. Als eerste wordt er gevraagd naar het formaat van uw folders en wat één folder weegt. U kunt ook nog de benaming van uw folders toevoegen en eventueel wat extra informatie. In de volgende stap kiest u in welke week de huis aan huis folders bezorgd moeten worden. U kunt vervolgens op de kaart alle gewenste postcode gebieden aanklikken. Het is ook mogelijk om het gewenste gebied in te vullen als u dat liever doet. Ten slotte vult u al uw gegevens in en maakt u indien gewenst een account aan op onze website. Als laatste klikt op up ‘offerte aanvragen’. U ontvangt daarna zo snel mogelijk een vrijblijvend prijsvoorstel van ons. Het is vaak al mogelijk om een prijs van €37,50 voor 1000 stuks te hanteren. Dat wil zeggen dat u slechts €0,04 per folder betaald!

Kiest u voor een folder of flyer?

Wij verzorgen het drukken en bezorgen van flyers en folders. Deze worden huis aan huis verspreid. Een flyer is over het algemeen een ongevouwen papier met enkel- of dubbelzijdige bedrukking. Een folder is wat uitgebreider en heeft één of meerdere vouwen in het papier. Folders zijn ideaal om de lezer van informatie te voorzien over uw bedrijf, product of dienst. Voor korte informatie is een flyer ook zeer geschikt. Folders en flyers zijn er in veel soorten, maten en ontwerpen. Zorg altijd dat u uw ontwerp bij ons aanlevert volgens onze aanleverspecificaties.

Profiteer van onze expertise

De medewerkers van Reli Groep hebben veel expertise en ervaring in huis. Al sinds 1978 zijn wij actief. Inmiddels verspreiden wij huis-aan-huis bladen en folders door heel Nederland. Door onze professionele werkwijze kunt u rekenen op een betrouwbare en snelle bezorging. Wij werken samen met meer dan 300 lokale bezorgers. Dit in combinatie met onze scherpe tarieven zorgt voor een top service waar onze klanten zeer tevreden over zijn. Daar zijn wij trots op! Wij maken u ook graag blij met onze diensten.

Neem contact met ons op

Bent u enthousiast geworden over onze service? Vul het offerteformulier in om snel een prijsvoorstel te ontvangen. Zodra u daarmee akkoord gaat zetten wij het proces in gang. Wij kunnen u volledig ontzorgen door het drukken en huis aan huis verspreiden van de folders te verzorgen. Liever nog even met ons overleggen of wat vragen stellen? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Neem contact op