De mogelijkheden om folders te verspreiden zijn erg groot. U kunt landelijk, regionaal, plaatselijk of op postcodegebied folders laten verspreiden. Één ding is zeker: als u folders laat verspreiden door Reli dan haalt u de hoogst mogelijke attentiewaarde. Wij bezorgen uw folder namelijk met een goed gelezen huis-aan-huisblad en niet met het in plastic verpakte folderpakket. Daarmee kunt u rekenen op het hoogst haalbare rendement, lokale kranten worden namelijk erg goed gelezen. 

Bezorging met een huis-aan-huisblad

Wij bezorgen uw folders met een goed gelezen, lokaal weekblad. Hiervoor werken we samen met meer dan 50 huis-aan-huis verspreiders met wie we samen meer dan 300 huis-aan-huisbladen bezorgen. Door flyers te laten drukken en verspreiden door Reli kunt u dus een enorm grote doelgroep bereiken. Daarbij garanderen we een hoge attentiewaarde omdat uw flyer met het lokale weekblad wordt bezorgd in plaats van met het folderpakket in plastic. 

  • Hoge attentiewaarde
  • Landelijke verspreiding mogelijk
  • Huis-aan-huis met weekbladen
  • Eigen bezorgers
  • Scherpe tarieven

Lokaal folders verspreiden 

Doordat we samenwerken met meer dan 300 lokale bezorgers bieden we een zeer groot bereik als het gaat om lokale folderverspreiding. Daarnaast kan er natuurlijk ook gekozen worden voor een kleiner bereik, bijvoorbeeld op regionaal, lokaal of postcode niveau. Wij verzorgen folder verspreiding vanaf €37,50,- euro per duizend exemplaren. Natuurlijk zijn onze tarieven afhankelijk van een aantal factoren. Geïnteresseerd? Vraag dan nu een offerte op maat aan. 

Scherp prijsvoorstel ontvangen? 

We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn van folderverspreiding met een weekblad. Met behulp van de online offertetool kunt u geheel vrijblijvend een persoonlijk en scherp prijsvoorstel opvragen. In de module kunt u diverse dingen al vastleggen, zoals verspreidingsgebied, soort folder en wanneer u deze zou willen verspreiden. Hierdoor krijgt u een erg nauwkeurige offerte en weet u direct waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen