Heeft u een prachtige folder ontworpen waarmee u potentiële klanten wil overtuigen? Dan is het zaak om de folders op de juiste wijze bij de doelgroep te bezorgen. Bij Reli Groep hebben wij een slimme oplossing bedacht. Dit resulteert in een hoge attentiewaarde en veel respons op uw folders. Wilt u dat ook? Wij leggen uit hoe het werkt en vertellen hoeveel het verspreiden van folders zal kosten voor u. 

Resultaten waar u blij van wordt

Folders worden vaak bezorgd in pakketten verpakt in plastic. Helaas gooien de ontvangers zo’n pakket vaak meteen in zijn geheel weg. Daarom hebben wij een slimme oplossing voor u bedacht! Wij verspreiden de folders samen met goed gelezen huis-aan-huis bladen. Op die manier heeft de lezer meteen veel meer interesse in uw folder. Bovendien is de respons op de folders veel groter. En dat is natuurlijk waar u naar op zoek bent! 

Uw folders kunnen snel verspreid worden, waardoor u de mogelijkheid heeft om in te spelen op feestdagen, evenementen of andere acties. Door de folders voor donderdag 12:00 uur aan te leveren, kunnen wij de folders de week erop verspreiden. U levert de folder online aan (bekijk onze aanleverspecificaties). Indien gewenst verzorgen wij het drukken van de folders. Daarna verspreiden wij in samenwerking met meer dan 300 lokale bezorgers uw folders. De doelgroep waar uw folder terecht komt kunt u gericht kiezen. Het is mogelijk om de folders landelijk te laten bezorgen, maar ook tot op de postcode nauwkeurig. Op die manier bereikt u gericht uw potentiële klanten. 

De kosten voor het verspreiden van folders

Het verspreiden van folders hoeft niet veel te kosten. Gebruik onze offerte tool om vrijblijvend een prijsvoorstel te ontvangen voor uw folders. Voor 1000 folders is een prijs van €37,50 vaak al mogelijk. Omgerekend komt dat neer op slechts €0,04 per folder. 

In onze handige offerte tool vult u eerst in wat één folder weegt en wat het formaat is. U kunt ook de benaming van uw drukwerk invullen en overige informatie. U kunt vervolgens de week kiezen waarin u wil dat de folders bezorgd worden. Daarna is er de mogelijkheid om op de kaart alle postcode gebieden aan te klikken waar u de folders bezorgd wil hebben. Of vul simpelweg het gebied van uw voorkeur in. Ten slotte vragen wij om de benodigde gegevens. Het is optioneel om een account aan te maken op onze website. Klikt u op offerte aanvragen, dan ontvangt u zo snel mogelijk een voordelig prijsvoorstel van ons. Het verspreiden van folders hoeft echt niet veel te kosten! 

Meer weten?

Bent u overtuigd van onze expertise en ervaring? Dan nemen wij u graag al het werk uit handen. Lever uw folder digitaal aan, dan drukken en verspreiden wij de folders naar wens. De kosten zijn laag en u heeft er zelf geen omkijken naar. Heeft u vragen of wilt u even overleggen met ons? Ook dan staan wij voor u klaar. Vul ons offerte formulier in of neem contact met ons op!

Vrijblijvende offerte?