Bent u op zoek naar een professionele partij voor folderverspreiding tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Reli Groep aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verspreiden van folders bij u in de regio. Daarbij is bij ons de attentiewaarde veel hoger omdat wij hem meebezorgen met een lokaal weekblad. 

Daarnaast profiteert u bij Reli Groep altijd van een scherpe prijs voor het verspreiden van uw folders. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over de kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag. 

Folderverspreiding met een hoge attentiewaarde

Bij Reli hebben we ervoor gekozen om alle folders en flyers met een lokaal weekblad te verspreiden. Doordat wij dit doen, kunnen we een veel hogere attentiewaarde garanderen. Dit betekent dat de kans dat uw folder wordt gezien en wordt gelezen veel hoger is en de kans dat hij bij het oud papier beland kleiner is. Daarnaast profiteert u bij Reli van nog meer voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij: 

  • Hoge attentiewaarde
  • Eigen bezorgers
  • Scherpe tarieven
  • Landelijke verspreiding mogelijk
  • Huis-aan-huis met weekbladen

Uw folder zelf aanleveren of laten drukken

Naast het laten verspreiden van uw folders, kunt u ook bij Reli terecht voor het laten drukken van uw folders. Door gebruik te maken van onze drukwerkservice bent u niet afhankelijk van meerdere partijen en gebeurd alles onder één dak. U hoeft alleen een PDF van het drukwerk aan te leveren en wij verzorgen de rest. Zo weet u ook zeker dat de folder op tijd de deur uit kan en hoeft u zelf nergens naar om te kijken. Hoe fijn is dat?

Folderverspreiding door Reli

Reli is een professioneel verspreidingsbureau van huis-aan-huisbladen en folders. Het is mogelijk om uw folders door heel Nederland te laten bezorgen tegen een scherpe prijs. Voor slechts €37,50,- euro kunt u al duizend exemplaren laten bezorgen. Gebruik de offertetool en vraag een vrijblijvende offerte aan. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de mogelijkheden van folderverspreiding? Neem gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0184414539. 

Vraag een offerte aan