Huis aan huis adverteren is nog steeds een goede methode om uw commerciële boodschap aan de man te brengen. Veel folders van de grotere ketens worden bezorgd in plastic met het wekelijkse folderpakket. Bij Reli kunt u uw drukwerk echter huis aan huis laten bezorgen met een goed gelezen weekblad. Daarmee garanderen we een hoge attentiewaarde en gegarandeerd meer respons. 

Wat is een huis aan huis blad

Een huis-aan-huis weekblad is een krant die wekelijks huis-aan-huis wordt verspreid (vaak gratis). Bijna iedere woonplaats in Nederland ontvangt een of meer van deze weekbladen. Reli verzorgt in samenwerking met meer dan 45 huis-aan-huis verspreiders de bezorging van ruim 280 weekbladen. Landelijk vallen er wekelijks zo’n 10 miljoen huis-aan-huisbladen in de brievenbus, het bereik met huis aan huis adverteren is dus enorm. 

Lift mee op het succes van een weekblad

De huis-aan-huiskranten worden gemaakt door lokale uitgeverijen die betrokken zijn bij de plaats of gemeente. Doordat ze op de hoogte zijn van het nieuws uit de regio, weten ze precies wat er speelt. Ook aanbiedingen en advertenties van lokale ondernemers zijn terug te vinden in het weekblad. Uw folder of flyer kan perfect meeliften op het succes van de huis-aan-huiskrant.

Wat kost een huis aan huis advertentie

Huis aan huis advertenties, folders of flyers worden bezorgd met een goed gelezen weekblad, dat is de kracht van Reli. Met de online offertetool kunt u heel eenvoudig een persoonlijke offerte opvragen. Hier kunt u al vrij nauwkeurig opgeven welk soort advertentie u wilt verspreiden (gewicht en formaat) en in welk gebied u deze wilt laten bezorgen (postcode, plaats of regio). Huis aan huis adverteren is al mogelijk vanaf €37,50 euro per duizend exemplaren. 

Samenwerken? 

Reli Groep is een professioneel verspreidingsbureau van huis-aan-huisbladen en folders. Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland waar wij diverse huis-aan-huisbladen in eigen beheer bezorgen. Echter kunnen wij door heel Nederland flyers huis-aan-huis voor u verspreiden. Sinds 01 januari 2021 werken we samen met meer dan 45 lokale huis-aan-huisverspreiders in heel Nederland. Heeft u vragen of advies nodig? Onze adviseurs denken graag met u mee.

Bereken uw prijs