Huis aan huis bladen, er zijn veel verschillende redenen waarom ze zo goed gelezen worden! Lokaal nieuws en interessante advertenties zijn enkele pluspunten van dit soort bladen. Omdat huis aan huis bladen zo goed bekeken worden is het voor ondernemers erg interessant om advertenties of folders toe te voegen aan deze bladen. Wilt u huis aan huis bladen laten bezorgen? Maak dan gebruik van onze service. Wij ontzorgen u van drukken tot bezorgen. Ontdek hoe het werkt. 

Huis aan huis bladen laten bezorgen

Huis aan huis bladen doen het vaak erg goed in de regio. Lezers weten dat ze lokaal nieuws, leuke artikelen en interessante advertenties kunnen vinden in het blad. Omdat huis aan huis bladen erg goed gelezen worden is het interessant voor lokale ondernemers om advertenties of folders toe te voegen aan het huis aan huis blad. U kunt dan rekenen op een hoge attentiewaarde en veel respons. Heeft u mooie huis aan huis bladen gemaakt? U kunt deze laten bezorgen door Reli Groep. Als professioneel familiebedrijf met jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij u volledig kunnen ontzorgen, zowel bij het drukken als bezorgen van uw huis aan huis bladen en reclamedrukwerk. 

Over Reli Groep

Reli Groep is de expert als het gaat om het drukken en huis aan huis laten bezorgen van bladen, folders, flyers en ander reclamedrukwerk. Dit doen wij al sinds 1978! onze professionele en ervaren medewerkers staan voor u klaar. Wij werken samen met meer dan 300 lokale bezorgers. Met 18 verschillende weekbladen worden er wekelijks 350.000 kranten en meer dan 500.000 folders en flyers bezorgd door meer dan 1200 medewerkers. Betrouwbaarheid, snelheid en accuratesse zijn enkele pijlers waar u op kunt rekenen.

Ontvang uw vrijblijvende offerte

Wilt u huis aan huis bladen door ons laten bezorgen in een regio naar keuze? Gebruik dan onze handige offerte tool. Vul het formaat en gewicht van uw bladen in. Daarna kunt u kiezen in welke week wij uw huis aan huis bladen mogen bezorgen. Geef ook aan om welke postcodegebieden het gaat. Vul ten slotte al uw gegevens in en klik op ‘offerte aanvragen’. U ontvangt dan zo snel mogelijk een vrijblijvend prijsvoorstel van ons. Huis aan huis bladen drukken en bezorgen doen wij voor een voordelig tarief. Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. 

NEEM CONTACT OP