U heeft een prachtige flyer voor uw bedrijf gemaakt, maar hoe regelt u het drukken en bezorgen van de flyers? Reli Groep staat graag voor u klaar. Het drukken en huis aan huis verspreiden van uw flyer is iets waar wij veel expertise en ervaring in hebben. Bovendien bezorgen wij uw flyer bij een goed gelezen huis aan huis blad. Dit zorgt ervoor dat de lezer direct interesse heeft voor uw folder. U bereikt optimaal uw doelgroep en kunt rekenen op een grote respons. Bij folderpakketten is dit anders, die worden vaak in hun geheel weggegooid. Wilt u ook uw flyers laten bezorgen op deze slimme manier? Ontdek hoe wij u verder kunnen helpen.

Huis aan huis verspreiden van uw flyer

Het huis aan huis verspreiden van uw flyer is bijzonder effectief wanneer dit tussen goed gelezen weekbladen gebeurt. Dit zorgt direct voor een hoge attentiewaarde en veel respons. Op deze manier kunt u potentiële klanten bereiken en het contact met bestaande klanten onderhouden. Het huis aan huis bezorgen van uw flyer doen wij op de gewenste dag en locatie. Kies de locatie tot op de postcode nauwkeurig en speel in op feestdagen, acties en lokale evenementen. Wist u dat het drukken en bezorgen van uw flyers niet duur hoeft te zijn? Lees alles over onze handige offerte tool.

Vraag uw offerte aan

In onze offerte tool kunt u alle gegevens over uw flyer invullen. Wij moeten bijvoorbeeld het formaat en gewicht van uw flyers weten. U kunt ook een benaming en extra informatie toevoegen. In de volgende stap kiest u in welke week de huis aan huis flyer bezorgd moet worden. U kunt op de kaart het gewenste postcodegebied aanklikken. Ten slotte vult u al uw gegevens in en is het mogelijk om een account aan te maken. Wanneer u klikt op ‘offerte aanvragen’ ontvangt u zo snel mogelijk een vrijblijvend prijsvoorstel van ons. Vaak is het al mogelijk om €37,50 te rekenen voor 1000 folders. Dat komt neer op €0,04 per stuk!

Over Reli Groep

Wij zorgen voor het drukken en huis aan huis verspreiden van uw flyer, folder of ander reclamedrukwerk door heel Nederland. Dit doen wij sinds 1978 waardoor wij veel kennis en ervaring hebben opgebouwd in dit vakgebied. Al onze medewerkers zijn enthousiast en professioneel. Daardoor kunt u rekenen op een snelle en betrouwbare bezorging. Wij werken samen met meer dan 300 lokale bezorgers. Veel tevreden klanten hebben van onze service geprofiteerd. Daar zijn wij trots op! Mogen wij u ook helpen met onze diensten?

Neem contact op

Wilt u dat wij uw flyer huis aan huis verspreiden? Neem dan gerust contact met ons op. Wanneer u akkoord gaat met onze offerte gaan wij aan de slag. U kunt uw ontwerp aanleveren volgens de aanleverspecificaties. Daarna verzorgen wij het drukken en huis aan huis verspreiden van uw flyer. Heeft u nog wat vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Ook dan staan wij voor u klaar met persoonlijk advies.

NEEM CONTACT OP