Heeft u prachtige flyers ontworpen voor uw bedrijf? Wij kunnen de flyers huis aan huis voor u verspreiden op een professionele manier. Dit doen wij op een slimme wijze, tussen goed gelezen weekbladen. Op die manier heeft de lezer direct meer interesse in uw flyer. U bereikt uw doelgroep optimaal en zult zien dat u veel respons krijgt. Ontdek hoe wij te werk gaan en hoe u de handige offerte tool kunt gebruiken.

Uw flyers huis aan huis laten verspreiden

U kent het wel, de folderpakketten die regelmatig door de brievenbus gegooid worden. Net als bijna iedereen gooit u deze pakketten waarschijnlijk in zijn geheel weg. Daardoor zult u de folders nooit te zien krijgen. Daarom pakken wij het op een slimmere manier aan. Uw flyers verspreiden wij huis aan huis tussen goed gelezen weekbladen. Op die manier zal de lezer uw flyer altijd geïnteresseerd bekijken. Dit zorgt voor een grote respons. Een ideale manier om nieuwe klanten te bereiken en het contact met bestaande klanten te onderhouden. Wij zorgen ervoor dat uw flyers op de juiste dag en plaats bezorgd worden. Dit hoeft niet duur te zijn, gebruik onze handige offerte tool maar eens!

Gebruik onze offerte tool

Door gebruik te maken van onze handige offerte tool ontvangt u snel een vrijblijvend prijsvoorstel. Als eerste wordt er gevraagd naar het formaat van uw flyers en wat één exemplaar weegt. In de volgende stap kiest u in welke week wij de huis aan huis flyers moeten verspreiden. U kunt vervolgens op de kaart alle gewenste postcode gebieden aanklikken. Het is ook mogelijk om het gewenste gebied in te vullen als u dat liever doet. Ten slotte vult u al uw gegevens in en maakt u indien gewenst een account aan op onze website. Als laatste klikt op up ‘offerte aanvragen’. U ontvangt daarna zo snel mogelijk een vrijblijvend prijsvoorstel van ons. Het is vaak al mogelijk om een prijs van €37,50 voor 1000 stuks te hanteren. Dat wil zeggen dat u slechts €0,04 per flyer betaald!

U kunt rekenen op onze expertise

Wij hebben jarenlange ervaring met het verspreiden van huis aan huis flyers. Sinds 1978 zijn wij actief en inmiddels werken wij door heel Nederland. Dankzij onze ervaring hebben wij veel expertise in huis. U kunt rekenen op een betrouwbare en snelle bezorging van uw flyers of ander reclamedrukwerk. Meer dan 300 lokale bezorgers zijn dagelijks aan de slag om uw drukwerk netjes af te leveren. Onze service en scherpe prijzen zorgen ervoor dat onze klanten zeer tevreden zijn. Zo vertelde Erwin: “Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Reli Groep. Zij nemen ons op het vlak van bezorging al het werk uit handen. De lijnen zijn kort: ik heb direct en regelmatig contact. Dat werkt prima, ook wanneer er uitzonderingen op de regel zijn. Ze doen wat ze zeggen, ze zijn flexibel en betrouwbaar. Wanneer er bezorgklachten zijn worden die serieus genomen, direct afgehandeld en teruggekoppeld.”

Neem contact op

Wilt u flyers huis aan huis laten verspreiden door Reli Groep? Vul het offerteformulier in om een voordelig prijsvoorstel te ontvangen. Wanneer u akkoord gaat met de offerte gaan wij aan de slag voor u. Wij kunnen u hierbij volledig ontzorgen door zowel het drukken als bezorgen van de flyers voor u te regelen. Heeft u nog wat vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan klaar om u verder te helpen.

NEEM CONTACT OP