Heeft u een mooie folder voor uw bedrijf gemaakt? Wilt u die folder professioneel laten drukken en bezorgen? Bij Reli Groep hebben wij hier veel expertise en ervaring in. Wij bezorgen uw folder huis aan huis bij goed gelezen weekbladen. Dat zorgt ervoor dat de lezer direct meer interesse heeft in uw folder. U bereikt uw doelgroep en kunt rekenen op veel respons. Bij folderpakketten is dit vaak anders omdat die meestal in hun geheel weggegooid worden. Wilt u ook dat uw folder huis aan huis verspreid wordt op deze slimme manier? Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Uw folder huis aan huis laten verspreiden

Het huis aan huis verspreiden van uw folder is heel effectief wanneer dit tussen goed gelezen weekbladen gebeurt. U kunt rekenen op een hoge attentiewaarde en veel respons. Potentiële klanten worden bereikt en het contact met bestaande klanten wordt onderhouden. Wij zorgen ervoor dat onze bezorgers uw folder huis aan huis verspreiden op de gewenste dag en locatie. Kies uw doelgroep tot op de postcode nauwkeurig en speel in op feestdagen, acties en lokale evenementen. Het drukken en bezorgen van uw folders hoeft niet duur te zijn. Gebruik onze handige offerte tool om uw kosten te ontdekken.

Gebruik onze handige offerte tool

In onze offerte tool kunt u alle nodige gegevens invullen. Daarbij zijn verschillende dingen belangrijk. Wij moeten bijvoorbeeld het formaat en gewicht van uw folder weten. U kunt ook een benaming en extra informatie toevoegen. In de volgende stap kiest u in welke week de huis aan huis folder bezorgd moet worden. U kunt op de kaart het gewenste gebied aanklikken. Ten slotte vult u al uw gegevens in en is het mogelijk om een account aan te maken. Wanneer u klikt op ‘offerte aanvragen’ ontvangt u zo snel mogelijk een vrijblijvend prijsvoorstel van ons. Vaak is het al mogelijk om uit te gaan van €37,50 voor 1000 folders. Dat komt neer op €0,04 per stuk!

Expertise en ervaring

Wij zijn al sinds 1978 actief en hebben daardoor alle kennis en ervaring in huis. Inmiddels zorgen wij voor de huis aan huis verspreiding van uw folder, flyer of ander reclamedrukwerk door heel Nederland. Onze medewerkers zijn enthousiast en professioneel. Dat zorgt ervoor dat u kunt rekenen op een snelle en betrouwbare bezorging. Wij werken samen met meer dan 300 lokale bezorgers. Onze top service heeft al veel klanten tevreden gesteld. Daar zijn wij erg trots op! Wij helpen u dan ook graag met onze diensten.

Neem contact op met Reli Groep

Wilt u een folder huis aan huis laten verspreiden door ons? Neem dan gerust contact met ons op. Wanneer u akkoord gaat met ons prijsvoorstel zetten wij alles in gang. U kunt uw ontwerp aanleveren volgens onze aanleverspecificaties. Daarna kunnen wij u volledig ontzorgen door het drukken en verspreiden van uw folders te regelen. Wanneer u nog wat vragen heeft mag u ook contact met ons opnemen. Wij staan klaar voor onze klanten en geven u graag persoonlijk advies.

Neem contact met ons op