U wilt een folder laten bezorgen. Het liefst natuurlijk zodat deze opvalt in de brievenbus. Daarom bezorgt Reli uw huis-aan-huis folders met een goed gelezen weekblad. Grote kans dus dat uw folder wordt gezien én gelezen. U kiest zelf waar en wanneer u uw folder wilt laten bezorgen. Meer weten? 

Huis-aan-huis folders verspreiden

Als u uw folders laat bezorgen door Reli dan weet u zeker dat uw boodschap de hoogst haalbare attentiewaarde krijgt. Wij bezorgen folders en flyers altijd los, dus niet verpakt in een plastic pakket dat maar al te vaak in één keer in de prullenbak beland. U heeft de mogelijkheid om zelf uw folders aan te leveren. Echter verzorgen wij voor een groot deel van onze klanten het drukwerk zelf. Zo bent u niet afhankelijk van meerdere partijen, maar gebeurt alles onder één dak. Huis-aan-huis folders laten verspreiden? U kunt soms nog tot één dag van tevoren uw drukwerk aanleveren. Vraag ons naar de mogelijkheden! 

Folder of flyer: wat is het verschil? 

Het verschil tussen een folder en een flyer kunnen we kort over zijn. Een flyer bestaat uit een ongevouwen vel papier met enkel- of dubbelzijdige bedrukking. Een folder bestaat altijd uit één of meerdere vouwen in het papier. Er zijn dan ook diverse manieren om een folder te drukken en vouwen. Een folder is bij uitstek de ideale manier om ontvangers meer informatie te geven over uw bedrijf, product of dienst. Een goed uitgangspunt is: past de informatie niet op een flyer? Kies dan voor een folder. Beide producten kunt u in ieder gewenste postcode, plaats of gemeente door Reli laten verspreiden. 

Over Reli

Reli Groep is een professioneel verspreidingsbureau van huis-aan-huisbladen en folders. Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland waar wij diverse huis-aan-huisbladen in eigen beheer bezorgen. Zo kunt u bij ons terecht voor het verspreiden van folders in Sliedrecht, Rotterdam, Zoetermeer maar ook voor verspreiding in Breda, Tilburg en Den Bosch. Echter kunnen wij door heel Nederland folders voor u bezorgen. Kortom: voor het verspreiden van huis-aan-huis folders met een hoge attentiewaarde moet u bij Reli zijn. Bij ons staat betrouwbaarheid, snelheid en accuratesse hoog in het vaandel en daar plukt u de vruchten van. 

  • Hoge attentiewaarde
  • Landelijke verspreiding mogelijk
  • Huis-aan-huis met weekbladen
  • Eigen bezorgers
  • Scherpe tarieven

Vanaf €37,50 per 1000 exemplaren

Huis-aan-huis verspreiding van uw folder is al mogelijk vanaf €37,50 euro per duizend exemplaren. Uiteraard is de uiteindelijke prijs afhankelijk van diverse factoren. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan, zodat wij u een scherp prijsvoorstel op maat kunnen doen. Gebruik het offerteformulier en wij nemen spoedig contact met u op. Heeft u advies nodig? Ook dan staan wij voor u klaar. Onze adviseurs denken graag met u mee over uw doelgroep en weten waar deze doelgroep zit. Zo wordt uw huis-aan-huis-mailing een schot in de roos.

Bereken uw prijs