Ieder huishouden krijgt wekelijks één of meerdere huis-aan-huisbladen op de deurmat. Daarmee is huis aan huis folders verspreiden via een regionaal weekblad een uiterst effectieve manier om uw reclameboodschap te bezorgen. Reli Groep bezorgt wekelijks 300 huis-aan-huisbladen. Daarmee bieden we u een bijna landelijke dekking voor het verspreiden van uw folders of flyers. 

Hoge attentiewaarde door lokale weekkrant 

De lokale weekkrant is doorgaans een goed gelezen krantje omdat er veel lokaal nieuws uit de regio in staat. De huis-aan-huiskranten worden gemaakt door lokale uitgeverijen. Zij weten wat er speelt en zijn een belangrijke schakel in de samenleving. Ook lokale ondernemers weten dit. Zij adverteren namelijk regelmatig met aanbiedingen, aangevuld met acties van nationale organisaties. Door uw folder huis aan huis te verspreiden met een weekblad, kunt u meeliften met het succes van het goed gelezen weekblad. 

Huis aan huis folders verspreiden 

Wilt u huis aan huis folders verspreiden? Reli biedt volledige ontzorging. Voor een groot deel van onze klanten verzorgen we namelijk naast verspreiding ook het drukwerk. Ook voor u kunnen we het drukken van uw folder uit handen nemen. Het enige wat u hoeft te doen is het pdf aanleveren van het te drukken bestand. Wij zorgen ervoor dat uw folder op het afgesproken moment huis aan huis wordt verspreid. 

  • Alles in één hand
  • U levert de pdf aan, wij doen de rest
  • Landelijke verspreiding 

Vanaf €25,- per 1000 exemplaren

Huis-aan-huis verspreiding van uw folder is al mogelijk vanaf €25,- euro per duizend exemplaren. Uiteraard is de uiteindelijke prijs afhankelijk van diverse factoren. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan, zodat wij u een scherp prijsvoorstel op maat kunnen doen. Gebruik het offerteformulier en wij nemen spoedig contact met u op. Heeft u advies nodig? Ook dan staan wij voor u klaar. Onze adviseurs denken graag met u mee over uw doelgroep en weten waar deze doelgroep zit. Zo wordt uw huis-aan-huis-mailing een schot in de roos.

Ja, ik wil een scherpe prijs!