Als het om marketing gaat zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Maar er gaat niets boven het verspreiden van folders of flyers! Hierbij is het wel belangrijk dat u gericht uw doelgroep bereikt. Ga bijvoorbeeld voor specifieke postcodegebieden in Nijmegen en spreek de potentiële klant aan met een persoonlijke boodschap. Met de slimme bezorgmethode van Reli Groep kunt u rekenen op veel respons. Lees hier meer over, ontdek hoe u meetbare resultaten kunt krijgen en hoe wij u kunnen ontzorgen van drukwerk tot bezorging. 

Reclamedrukwerk huis aan huis verspreiden in Nijmegen

Wilt u reclame maken met folders of flyers? Dan is het een goed idee om uw drukwerk huis aan huis te laten verspreiden in Nijmegen. Lokaal adverteren heeft veel verschillende voordelen. Zo kunt u gericht uw doelgroep kiezen door uw reclamedrukwerk te verspreiden in bepaalde postcodegebieden. Met speciale aanbiedingen kunt u potentiële klanten overtuigen. Vergeet niet om uw folders professioneel te laten ontwerpen. Een aantrekkelijk ontwerp met overzichtelijke informatie zorgt voor het beste resultaat. 

Meetbare resultaten

Klinkt goed, zo’n huis aan huis folder- of flyercampagne in Nijmegen. Maar hoe weet u of het ook echt werkt? Geen zorgen, ook bij reclamedrukwerk kunt u rekenen op meetbare resultaten. Maak bijvoorbeeld gebruik van speciale URL’s. Verwijs de lezer door naar uw website of social media kanalen. Door speciale URL’s te gebruiken kunt u later terugzien hoeveel respons er is geweest op de folder of flyer. Ook QR-codes zijn een goed idee. Deze codes zijn makkelijk in gebruik en veel lezers zullen hun nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen. Na de campagne kunt u de gemeten resultaten analyseren en hiermee de volgende campagne optimaliseren. 

Veel respons dankzij onze slimme aanpak

Reclamedrukwerk huis aan huis verspreiden in Nijmegen is altijd een goed idee, maar bij Reli Groep gaan we een stapje verder. Wanneer uw folder of flyer in een folderpakket bezorgd wordt, zal de ontvanger dit pakket vaak in zijn geheel weggooien. Daarom kiezen wij voor een andere aanpak. Wij bezorgen uw folders of flyers tussen goed gelezen huis aan huis bladen. Dit zorgt ervoor dat de lezer direct interesse heeft in uw drukwerk. Met deze slimme aanpak kunt u rekenen op veel respons! 

Mogen wij u helpen?

Mogen wij uw folders of flyers huis aan huis verspreiden in Nijmegen? Wij helpen u van drukwerk tot bezorging. Gebruik onze offerte tool om een voordelig prijsvoorstel te ontvangen. Vaak kunt u al 1000 folders laten verspreiden voor maar €37,50. Dat komt neer op €0,04 per stuk. Wanneer u alle gegevens invult in de offerte tool, krijgt u een prijsvoorstel op maat. U weet dan direct welke kosten u kunt verwachten. Ziet u het helemaal zitten? Dan vragen wij u om uw folder of flyer in PDF formaat naar ons op te sturen volgens de aanleverspecificaties. Vervolgens gaan wij aan de slag met het drukken en bezorgen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

NEEM CONTACT OP