Huis aan huis reclame is nog steeds een van de meest effectieve methodes om uw boodschap onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Doordat u het verspreidingsgebied tot op de postcode nauwkeurig kunt bepalen, heeft u zelf volledig de grootte van uw doelgroep in de hand. Huis aan huis reclame is al mogelijk vanaf €37,50 euro per duizend exemplaren. Meer weten? 

Huis aan huis reclame werkt, ook in het digitale tijdperk

Traditionele methodes zoals huis aan huis reclame worden nog steeds aandachtig gelezen. Zeker wanneer de folders of flyers met een goed gelezen huis-aan-huisblad worden bezorgd. Weet u precies waar uw doelgroep zich bevindt? Dan kunt u hen eenvoudig bereiken door uw reclame huis aan huis te verspreiden. Reli zorgt ervoor dat uw drukwerk van deur tot deur wordt bezorgd in het door u gekozen gebied. 

Van drukwerk tot deurmat

Het voordeel van Reli is dat wij uw huis aan huis reclame van A tot Z kunnen verzorgen. Dit begint bij het drukwerk tot aan de bezorging tot op de deurmat. Het enige wat u hoeft te doen is het reclamedrukwerk aanleveren in PDF, wij doen de rest. Uiteraard is het ook mogelijk om uw drukwerk gebundeld aan te leveren, zodat onze bezorgers het kunnen verspreiden. Een voordeel van onze totaaloplossing is dat u niet afhankelijk bent van meerdere partijen, maar alles onder één dak geregeld wordt. 

Reli garandeert een hoge attentiewaarde

Hoe vaak komt het wel niet voor dat het in plastic verpakte folderpakket direct in de prullenbak of papiercontainer belandt? Dat is natuurlijk zonde van uw tijd en geld. Daarom kiezen we ervoor om uw reclamedrukwerk met een goed gelezen huis-aan-huisblad te verspreiden. In de regio Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht werken we met eigen bezorgers. Echter is het  ook mogelijk om uw huis aan huis reclame landelijk te laten bezorgen. Sinds 01 januari 2021 werken we namelijk samen met meer dan 45 lokale huis-aan-huisverspreiders in heel Nederland. 

Huis aan huis reclame laten verspreiden 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van huis aan huis verspreiding? Of wilt u weten wat huis aan huis reclame kost? Wij doen u graag een vrijblijvend prijsvoorstel. We verzorgen huis aan huis reclame al vanaf €37,50 euro per duizend exemplaren. Gebruik het offerteformulier of de chat rechtsonder voor een scherpe offerte op maat. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Bereken uw tarief