Opent binnenkort uw nieuwe winkel? Heeft u een scherpe aanbieding die uw klanten zeker niet mogen missen? Of een feestelijke aankondiging die onder de aandacht gebracht moet worden? Bereik effectief uw doelgroep door drukwerk zoals een folder of flyer huis aan huis te verspreiden. Reli is uw partner op het gebied van huis-aan-huis verspreiding. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder. 

  • Hoge attentiewaarde
  • Landelijke verspreiding mogelijk 
  • Huis-aan-huis met weekbladen
  • Eigen bezorgers
  • Scherpe tarieven

Uw flyer huis aan huis laten verspreiden

Om uw folder of flyer huis aan huis te laten verspreiden kunt u natuurlijk zelf avond aan avond op pad gaan, maar dit kan veel effectiever. Reli is een professioneel verspreidingsbureau met eigen bezorgers. We bezorgen uw drukwerk van Alblasserdam tot aan Tiel en van Woudenberg tot aan Hank, zelfs landelijke verspreiding behoort tot de mogelijkheden. Uw folder of flyer wordt huis-aan-huis bezorgd met een goed gelezen weekblad. Daarmee behalen we de hoogst haalbare attentiewaarde voor u, en dat is precies wat u wilt.

Wat kost huis aan huis verspreiden? 

Het verspreiden van huis aan huis reclame folders of flyers hoeft niet duur te zijn. Reli Groep verzorgt huis-aan-huis-drukwerk al vanaf € 37,50 per duizend exemplaren. Natuurlijk zijn onze tarieven afhankelijk van een aantal factoren zoals gewicht, formaat en aantallen. Gelukkig kunt u geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Gebruik daarvoor het offerteformulier of de chat rechtsonder in beeld en we nemen spoedig contact met u op. 

De kracht van Reli

Reli bezorgt uw folder of flyer altijd los met een goed gelezen huis-aan-huisblad. Daarmee garanderen we de hoogst haalbare attentiewaarde en dat tegen een scherp tarief, dat is de kracht van Reli! Hoewel we in regio Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht met eigen bezorgers werken, is het mogelijk om uw drukwerk landelijk te laten bezorgen. Sinds 01 januari 2021 werken we namelijk samen met meer dan 45 lokale huis-aan-huisverspreiders in heel Nederland. 

Bent u benieuwd wat het kost om uw folder of flyer te laten verspreiden? Wij doen u graag vrijblijvend een scherp prijsvoorstel. We verzorgen uw huis-aan-huis drukwerk al vanaf €25,- euro per duizend exemplaren. Gebruik het offerteformulier of neem voor vragen of advies contact met ons op.

Bereken uw tarief