Met behulp van huis aan huis verspreiding kunt u uw doelgroep doelgericht bereiken. Of u nu als lokale ondernemer meer naamsbekendheid wilt genereren of regionaal - of zelfs landelijk - wilt verspreiden: huis aan huis verspreiding maakt dat mogelijk. Reli bezorgt uw folder of flyer met een goed gelezen weekblad. Hiermee garanderen we de hoogst haalbare attentiewaarde.

Verspreiding mogelijk in heel Nederland

Huis-aan-huis verspreiding is een zeer effectieve methode om uw commerciële boodschap op de deurmat te laten vallen. Belangrijk is de manier waarop uw boodschap op de deurmat valt. Reli Groep weet uit ervaring dat een combinatie met een goed gelezen huis-aan-huisblad de hoogste attentiewaarde krijgt. Wij bezorgen uw commerciële boodschap altijd met een lokaal weekblad, dus niet in een plastic verpakt pakket dat maar al te vaak in één keer wordt weggegooid. 

Huis aan huis verspreiding is mogelijk in heel Nederland. U kunt het verspreidingsgebied tot op de postcode nauwkeurig selecteren. Zo bepaalt u zelf het verspreidingsgebied. Op basis van het te verspreiden gebied doen u een scherp prijsvoorstel. Wilt u direct weten hoeveel huis aan huis verspreiding kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en u weet direct waar u aan toe bent. 

Van drukken tot verspreiden

Als het aankomt op het verspreiden van drukwerk kunnen we u volledig ontzorgen. Voor een groot deel van onze klanten mogen we namelijk naast verspreiding van huis-aan-huisbladen ook het drukwerk verzorgen. Zo wordt alles van A tot Z onder één dak geregeld en heeft u er verder geen omkijken naar. U levert de PDF aan, wij doen de rest. Hieronder vindt u de aanleverspecificaties per product: 

Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. We helpen u graag! 

Wat kost huis aan huis verspreiding? 

Huis aan huis verspreiding is al mogelijk vanaf €37,50 euro per duizend exemplaren. Met de online offertetool kunt u heel eenvoudig een persoonlijke offerte opvragen. Hier kunt u al vrij nauwkeurig opgeven welk soort folder of flyer u wilt verspreiden (gewicht en formaat) en in welk gebied u deze wilt laten bezorgen (postcode, plaats of regio). Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.