Mogen wij de huis aan huis verspreiding van uw reclamedrukwerk regelen? Wij zorgen ervoor dat uw flyers of folders op een professionele en snelle manier bezorgd worden. Wij bieden onze diensten aan tegen voordelige kosten. Bovendien hebben wij een slimme oplossing gevonden die ervoor zorgt dat u veel respons zal krijgen op uw reclamedrukwerk. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder en ontdek hoe het werkt.

Huis aan huis verspreiding van reclamedrukwerk

Wij verzorgen graag de huis aan huis verspreiding van uw reclamedrukwerk. Folders of flyers bezorgen wij op een slimme manier, namelijk tussen goed gelezen weekbladen. Op die manier heeft de lezer direct interesse in uw folder en kunt u rekenen op een grote respons. Dit is heel anders bij folderpakketten, die worden vaak in hun geheel weggegooid en dat is zonde van uw drukwerk. Door uw folders of flyers op deze manier te bezorgen bereikt u de doelgroep optimaal. Een uitstekende manier om nieuwe klanten kennis te laten maken met uw bedrijf. Bovendien onderhoudt u het contact met bestaande klanten. Goed nieuws, het hoeft ook niet veel te kosten!

Ontdek de voordelige kosten

De kosten voor huis aan huis verspreiding van reclamedrukwerk hoeven niet hoog te zijn. Wij bieden onze diensten zeer voordelig aan. Vaak kunt u al 1000 flyers laten verspreiden voor maar €37,50. Dat komt neer op €0,04 per stuk. Ontdek wat uw kosten zullen zijn door gebruik te maken van onze handige offerte tool. Vul in de tool als eerste het formaat en gewicht van uw folders of flyers in. Daarna kunt u selecteren in welke week de huis aan huis verspreiding moet plaatsvinden. Kies vervolgens heel specifiek uw doelgroep door bepaalde postcodegebieden te selecteren en rekening te houden met feestdagen, acties of lokale evenementen. Tot slot vult u al uw gegevens in en ontvangt u zo snel mogelijk een vrijblijvend prijsvoorstel van ons.

Wij staan voor u klaar

Bent u tevreden over het prijsvoorstel? Dan gaan wij direct aan de slag voor u. Zowel het drukken als bezorgen van uw flyers of folders kunnen wij voor u uit handen nemen. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u de beste service bieden. U hoeft alleen nog maar te profiteren van de resultaten tegen lage kosten. Mogen wij de huis aan huis verspreiding van uw reclamedrukwerk verzorgen? Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen jou graag snel verder.

NEEM CONTACT OP