Heeft u een folder, flyer of ander soort reclamedrukwerk ontworpen? Dan bent u voor het drukken en verspreiden daarvan aan het juiste adres. Reli Groep heeft jarenlange ervaring in de huis aan huis verspreiding. Bovendien doen wij dit tegen zeer scherpe prijzen. Wij hebben ook een slimme oplossing gevonden die ervoor zorgt dat u veel respons zal krijgen op uw folders. Nieuwsgierig geworden? Ontdek hoe het werkt.

Huis aan huis verspreiding van uw reclamedrukwerk

De huis aan huis verspreiding van uw folder, flyer of ander soort reclamedrukwerk doen wij op een slimme manier. Standaard folderpakketten worden vaak in hun geheel weggegooid. Zonde, want uw folder zal dan nooit bekeken worden. Daarom bezorgen wij uw reclamedrukwerk tussen goed gelezen weekbladen. Dat zorgt er direct voor dat de lezer meer interesse heeft in uw folder. U kunt zeker zijn van veel respons. Door uw folders op deze manier te verspreiden kunnen potentiële klanten uw bedrijf ontdekken. Ook kunt u het contact met bestaande klanten onderhouden. En de prijzen voor onze service zijn ook nog eens zeer scherp!

Wat zijn de prijzen?

De prijzen voor huis aan huis verspreiding zijn bij Reli Groep erg aantrekkelijk. Zo kunt u al 1000 flyers laten verspreiden voor maar €37,50. Dat komt neer op €0,04 per stuk. Bekijk de prijzen voor uw reclamedrukwerk door onze handige offerte tool in te vullen. U kunt het formaat en gewicht van uw folders invullen. Daarna kunt u selecteren in welke week de huis aan huis verspreiding van uw reclamedrukwerk plaats moet vinden. Vervolgens kunt u heel specifiek uw doelgroep kiezen. Selecteer bijvoorbeeld een bepaald postcodegebied en zorg dat uw folders bezorgd worden wanneer er een feestdag of actie plaats gaat vinden. Tot slot vult u al uw gegevens in. U ontvangt zo snel mogelijk een vrijblijvend prijsvoorstel van ons.

Op Reli Groep kunt u rekenen

Wanneer u akkoord gaat met ons prijsvoorstel gaan wij aan de slag met het drukken en bezorgen van uw reclamedrukwerk. U kunt erop vertrouwen dat dit professioneel gebeurt. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis en expertise in huis. U kunt alles met een gerust hart aan onze professionele medewerkers overlaten. Wij ontzorgen u volledig, u hoeft alleen nog maar te profiteren van de resultaten. Mogen wij de huis aan huis verspreiding van uw reclamedrukwerk verzorgen? Zoals u kon lezen zijn de scherpe prijzen niet het enige voordeel wat wij bieden. Heeft u toch nog wat vragen? Neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan graag voor u klaar.

NEEM CONTACT OP