Als u reclamedrukwerk laat verspreiden wilt u natuurlijk wel dat dit bij de lezers terecht komt. Helaas gooien veel mensen de met plastic ingepakte folderpakketten direct in zijn geheel weg. Daarom hebben wij voor u de beste oplossing bedacht. Wij verspreiden het reclamedrukwerk samen met goed gelezen huis-aan-huis bladen. Dat zorgt meteen voor een hoge attentiewaarde en respons. Meer weten? Lees snel verder. 

Het verspreiden van reclamedrukwerk: de stappen

Wij hebben de stappen van het verspreiden van uw reclamedrukwerk op een rijtje gezet:

Stap 1: Vraag een offerte aan

Vul ons offerte formulier in en ontvang vrijblijvend een prijsvoorstel. Het bezorgen van reclamedrukwerk hoeft niet duur te zijn. Het verspreiden van 1000 exemplaren kan al voor een prijs van €37,50. Dat is slechts €0,04 per stuk. Op het formulier kunt u ook tot op de postcode nauwkeurig aangeven welke doelgroep het drukwerk mag ontvangen en wanneer dat moet gebeuren. Speel qua datum bijvoorbeeld in op feestdagen, evenementen of andere acties.

Stap 2: Lever uw ontwerp aan

Gaat u akkoord met onze offerte? Lever het ontwerp van uw reclamedrukwerk dan online aan volgens onze aanleverspecificaties. Vervolgens kunnen wij u volledig ontzorgen door het drukwerk voor u te regelen. 

Stap 3: Wij verspreiden uw reclamedrukwerk

In samenwerking met meer dan 300 lokale bezorgers gaan wij aan de slag om uw drukwerk te bezorgen. Dat gebeurt uiteraard op de gewenste datum en adressen.

Stap 4: Profiteer van de resultaten

Uw doelgroep zal goed bereikt worden en de respons op de folders zal aanzienlijk meer zijn dan bij drukwerk uit folderpakketten. Potentiële klanten vinden op die manier hun weg naar uw bedrijf. Dat levert daadwerkelijk resultaten op!

Profiteer van onze expertise

Maak gebruik van onze expertise en ervaring en laat uw reclamedrukwerk door ons verspreiden. Als familiebedrijf hebben wij betrouwbaarheid, snelheid en accuratesse altijd hoog in het vaandel staan. Dat merkt u terug in onze service. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op. Wij staan graag klaar om uw vragen te beantwoorden. Samen kunnen we de beste oplossing voor u vinden.

Vrijblijvende offerte?